'Öl diyemem'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2016 Güncelleme 18 Mart 2016, 00:00
’Öl diyemem’

İÇİNDEKİLER

Usta oyuncu Münir Özkul'un kızı Güner Özkul, babasının sağlığı hakkında çıkan söylentiler hakkında sessizliğini bozdu. Babasını tanıyanların sürekli "Ölse daha iyi olur" sözlerine ve sosyal medyada yayılan 'Öldü' şeklindeki beyanlara sert çıktı: "Babamı tanıyanlardan 'Ya evladım böyle olmasa, keşke gitse' diyenler de var. Onların fikirlerine de saygı duyuyorum. Ancak babamın kulağına fısıldayıp 'Hadi git artık' diyecek halim de yok" dedi.

'ÖLDÜRMEK BİZE DÜŞMEZ'
Özkul, babasının sağlık durumu hakkında ise şunları söyledi: "Bazal metabolizma kusursuz işliyor. Tansiyonunda, böbreğinde, kalbinde bir şey yok. Yaşlılık bunaması sonucu beyine oksijen gitmemesinden kaynaklı bir demans durumu başladı. Gittikçe de bir ivme kazandı. Buna bağlı olarak sinir sitemi gittikçe yıprandı. Metabolizması çalışan bir adama 'Ya artık vaktin doldu' demek bize düşmez. İster takdir-i ilahi deyin, ister vakt-i kerahat. Eğer gitmesi gerekiyorsa gider. Biz yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz."

DAYANMAK ZOR OLUR
Babasını geçen hafta ziyaret ettiğini söyleyen Güner Özkul, "Artık konuşamıyor. Bir kaç kere denedi ama olmadı. Ancak bizi duyduğuna inanmak istiyorum, eğer inanmazsam buna dayanmak zor olur" dedi.