Benzersiz

Atatürk’e benzeyen tiyatro sanatçısı Denizli’ye gitti. Onu görenler şok geçirdi. Kimi sarılıp “Geri döndü” diyerek gözyaşı döktü. Kimi de fotoğraf çektirmek için sıraya girdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2016 Güncelleme 03 Mart 2016, 01:58
Benzersiz

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Göksel Kaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan benzerliği ile dikkat çekti. Hem filmlerde hem de anmalarda kendini gösterdi. Zaman zaman CHP'nin grup toplantılarına katılıp Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile poz verdi. Son olarak da Ege'de, Atatürk'ün hayatından kesitlerin yer aldığı kısa filmler için kamera karşısına geçti. Filmin son çekimleri ise dün Denizli'deydi.

BÜYÜK ONUR
Kaya, film ekibi ile birlikte Delikliçınar Meydanı'nda yürüyüş gerçekleştirdi. Ancak onu görenler şok geçirdi. Bazı vatandaşlar "Paşamız geri döndü" deyip Kaya'nın boynuna sarılıverdi. Kimi "Paşamızı gördüğümüz için çok mutluyuz. Geri döndü" diyerek gözyaşı döktü. Buna karşın Kaya, rahat tavırları ile dikkat çekti. Her yerde benzer ilgiyle karşılaşan Kaya, ilgiden memnun olduğunu kaydetti. "Atatürk'e kimse benzemez. Onun eşi benzeri yok. O çok özel bir insandı. Komutanlığı, insanlığı, ülkemiz için yaptıkları ve bize bıraktıkları ile ona kimse benzeyemez. Ama benim için ona benzemek büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.