Kalp acısı

Henüz 18 yaşındaydı! Esra Çavuşoğulları, ailesinin tek çocuğuydu. Basketbolda gelecek vaat ediyordu. Ancak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2016 Güncelleme 28 Şubat 2016, 00:00
Kalp acısı

İÇİNDEKİLER

Türk kadın basketbolu acı kayıpla sarsıldı! Bursa Zeytin Gençlik basketbol takımının başarılı oyuncusu Esra Çavuşoğulları (18), önceki gün yaptığı idman sonrası evine gitti. Dün sabaha karşı rahat nefes alamadığını belirtti. Ailesi tarafından çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Hemen müdahale edildi. Ancak kurtarılamadı. Genç sporcunun ölüm haberi ailesini ve yakınlarını gözyaşına boğdu. Vefat haberinin duyulması üzerine okul ve takım arkadaşları şok geçirdi. Türkiye Basketbol Federasyonu da merhumeye Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi. Bursa BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi son sınıf öğrencisi Çavuşoğulları'nın cenazesi dün Merkez Nilüfer İlçesi'ndeki evine götürüldü.

MAÇ ERTELENDİ
Ailenin tek çocuğu olan Esra'nın cenazesi Yenikaraman Camii'nde öğleleyin kılınan cenaze namazının ardından İhsaniye Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada takımı ile Çekmeköy Belediyespor maçı da ileri bir tarihe ertelendi.


Esra Çavuşoğulları'nı son yolculuğuna, tabutunun yanından bir an olsun ayrılmayan okul ve basketbolcu arkadaşları uğurladı.