Öykü bitti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2016 Güncelleme 26 Ocak 2016, 01:13
Öykü bitti!

İÇİNDEKİLER

Zeynep Öykü Ertok'a 1,5 yaşındayken kalp yetmezliği teşhisi konuldu. 2 ay önce ise kalbi durdu. Küçük kız doktorlar tarafından uyutuldu. Babası Tugay Ertok, sosyal medyadan Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunarak, kızının nakil bekleyenler sırasında 'acilin aciline' alınmasını istedi. Kısa bir süre sonra nakil bekleyen 'acilin acili' listesine alınan Öykü için uygun kalp bulunamadı. Minik kız dün ise yaşam savaşını kaybetti. Acı haberi babası Tugay Ertok, Twitter'dan duyurdu.

'HAKKINIZI HELAL EDİN KIZIMA'
Babanın sözleri ise yürekleri dağladı: 'Her öykünün bir sonu var. Başımız sağolsun. Biricik kızımı, evladımı, Prensesimi kaybettik. Öykü hepinizden helallik istiyor... Hakkınızı helal edin kızıma. İstanbul'a evimize dönüyoruz.' Zeynep'in ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Sosyal medyada minik kız için binlerce taziye mesajı paylaşıldı.

FENERBAHÇELİ!
Fenerbahçe taraftarı olan Öykü'ye tuttuğu takımın futbolcuları da destek olmuştu. Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım da Twitter adresinden "Pazartesi Öykü için oynayacağım, Salı günü sesini duyacağım Allah'ın izniyle" diye paylaşım yaparak Öykü'ye moral vermişti.