Uçak kaydı!

Kara kış İstanbul'u esir aldı. İşadamı Adnan Polat'ın da içinde olduğu özel uçak, Atatürk Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra kayarak pisten çıktı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2016 Güncelleme 19 Ocak 2016, 00:00
Uçak kaydı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın eski başkanı işadamı Adnan Polat ve 5 kişi ile birlikte Milas Bodrum Havalimanı'ndan kalkış yapan özel uçak, dün Atatürk Havalimanı'nın 17-35 numaralı pistine Marmara Denizi yönünden sorunsuz bir iniş yaptı. Pistin sonunda Genel Havacılık Apronu'na dönmek isteyen pilotlar, uçağın kontrolünü kaybetti. Kayan iş jeti, karla kaplı toprak alana çıktı. Uçakta bulunan yolcuların ve ikisi yabancı pilot biri kabin memurundan oluşan uçuş ekibinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

PİST HAVA TRAFİĞİNE KAPATILDI !
Kazadan yara almadan kurtulan Polat ile diğer yolcular uçaktan inerek Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne ait ekipler yaptıkları çalışmaların ardından uçağı bulunduğu yerden çıkartırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Pist ise uçak kurtarılana kadar hava trafiğine kapatıldı. Polat, "İndikten sonra uçağımız pisti terk ederken kaydı. Herhangi bir sıkıntımız yok" dedi.