Yat operasyonu

Ünal Aysal'ın lüks yatı Marmaris'teki marinada yandı. Marina sahibi Bilgin Özkaynak, kendisine operasyon yapıldığını iddia etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2016 Güncelleme 12 Ocak 2016, 01:24
Yat operasyonu

İÇİNDEKİLER

Marmaris Yalancıboğaz Mevkii'nde bir marinada demirli bulunan Ünal Aysal'ın 'Barbie' adlı lüks yatı 4 Ocak'ta yandı. Yangın esnasında alevler iki yata daha sıçradı. Aysal'ın 25 milyon euroluk yatı kül oldu.

ULAŞAMADIK
İşte bu olaydan sonra şok bir gerçek ortaya çıktı. Marinanın sahibi Bilgin Özkaynak çıktı. Cezaevine giren Özkaynak, serbest kaldıktan sonra medyaya verdiği demeçte, FETÖ'nün marinayı elinden almak için kendisini İzmir Askeri Cezaevi'nde yargıladığını iddia etmişti. Serbest kalması için de 80 milyar TL fidye istediklerini öne sürmüştü. Yangınla ilgili TAKVİM'e konuşan Özkaynak çarpıcı iddialarda bulunarak şunları söyledi: "Benim marinam ve yandaki marina sigortalı. Yangın çıkınca zarar gören iki yatı da açığa almak istedik. Ancak, sahiplerine ulaşamadık. Bu bana ve marinama karşı yapılan operasyonun devamıdır. Aysal, 4 avukatını gönderdi bana. Zararın tazmin edilmesini istedi. Bu yangının bilerek çıkartıldığını düşünüyorum. Eğer ben parayı ödemezsem marinayı elimden almak isteyeceklerini düşünüyorum."

BÖYLEYDİ


BÖYLE OLDU


MEVLÜT YÜKSEL