Annemi boğdum gelin alın

Zekeriyaköy'de bankacı Belgin Hızal, villasında boğulmuş halde bulundu. Olay sonrası ressam kızı Aslı S., "Annemi öldürdüm" diyerek teslim oldu. Psikolojik sorunları olan ressamın yaşanan 'İlaç' tartışması sonrası annesini öldürdüğü ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2015 Güncelleme 28 Aralık 2015, 00:37
Annemi boğdum gelin alın

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da önceki gün akıl almaz bir cinayet işlendi! Sarıyer'de yaşayan bankacı Belgin Hızal (57), Zekeriyaköy'e bağlı olan Uskumruköy'de yer alan villasının mutfağında ölü olarak bulundu. İddiaya göre iki aydır bankacı annesi Belgin Hızal ile yaşayan Aslı S., olayın ardından Jandarma'yı arayarak "Annemi öldürdüm. Eve gelin" dedi. 32 yaşındaki ressam verdiği adrese giden Jandarma'ya teslim oldu. "İfademi Cumhuriyet Savcılığı'nda vermek istiyorum" diyen genç kadın adliyeye sevk edildi. Burada ifade veren genç ressam şok itiraflarda bulundu. Aslı S.'nin iki yıl önce psikolojik tedavi görmeye başladığı ve ilaç tedavisinin sürdüğü ifade edildi. Üç ay önce olayın yaşandığı villaya taşınan Hızal, iddialara göre ilaçlarını düzenli bir şekilde kullanmayan kızı ile bu nedenle sık sık tartışma yaşıyordu. Olay gününde de kızı ile arasında bu nedenle tartışma çıktı. Özel bir bankada görevli olan annenin tartışma sonrası feci bir şekilde boğularak öldürüldüğü belirtildi.


Aslı S. ile iki aydır aynı villada yaşayan bankacı Belgin Hızal'ı boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Üzücü olay sonrası soruşturmanın sürdüğü ifade edildi.

ÖLÜMÜ YASA BOĞDU
Kendisini tanıyan kişiler tarafından çok sevilen bir insan olan bankacının öldürülmesi, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Çok sevilen ve iyi bir insan olduğu ifade edilen Belgin Hızal'ın arkadaşları ve yakınları, Hızal'ın sosyal medyadaki kişisel sayfasında yüzlerce mesaj ve yorum paylaştı. Öte yandan, psikolojik sorunları olan ressam kızının cinneti sonrası hayatını kaybeden kadının cenazesinin bugün Zincirlikuyu Camii'nden kalkacağı belirtildi. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığı'na defnedileceği duyuruldu.

Emir SOMER