Okulda dehşet!

Adana'da dayak yiyen kardeşinin intikamını almak isteyen ağabey, pompalı tüfekle okul bastı. Çıkan arbedede 4 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2015 Güncelleme 16 Aralık 2015, 00:19
Okulda dehşet!

İÇİNDEKİLER

Adana'da önceki gün bir lisede 12. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Bulut K., aynı sınıfta okuyan arkadaşları ile kavga etti. Genç daha sonra telefonla ailesini arayıp yardım istedi. Ağabey Hamit K., babası Duran K. ve kardeşi Mustafa K.'yi de yanına alıp, okulu bastı. Elinde pompalı tüfekle okula giren Hamit K. öğrencilere saldırdı. Araya giren okul yöneticileri çılgına dönen ağabeyi etkisiz hale getirip elinden tüfeği aldı. Arbede sırasında öğrenciler Ömer G., Abdullah T., Birdal H. ve Tunahan C. çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

ÖĞRENCİLER SAKLANDI!
Bazı öğrenciler, korkudan okul binasına sığınırken, polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden ekipler saldırganı ve akrabalarını gözaltına aldı. Yaralı öğrenciler ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan zanlılar sorgu için karakola götürüldü. Yaralanan öğrencilerin yakınları ise sinir krizleri geçirdi.