Karagümrük

Fatih Karagümrük-Kocaeli Birlikspor maçı, 2-2 sona erdi. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, karşılaşmanın ardından sahaya girip, terör estirdi! Rakip takımın sporcularına bıçak çekildi. Futbolcular ise küfür ve taş saldırısı altında stadı terk etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2015 Güncelleme 24 Kasım 2015, 00:00
Karagümrük

İÇİNDEKİLER

Barış ve kardeşlik mesajları barındıran spor, şiddetlendi! Fatih Karagümrük-Kocaeli Birlikspor maçının ardından sahada terör esti. Fatih Karagümrük taraftarları, saldırdıkları rakip takımın taraftarlarına bıçak çekti. Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fatih Karagümrük ile Kocaeli Birlikspor, önceki gün Vefa Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2 skorla sona erdi. Maçın ardından Karagümrükspor taraftarları, sahaya girdi. Kırmızı-siyahlı taraftarlar, rakip takımın futbolcularına ve yöneticilerine yönelik saldırıya geçti. Futbolcular darp edildi. Birlikspor'dan Necdet Kaba'ya bıçak çekildi.



BAŞKAN YUMRUK ATIP KAÇTI
Olaylar sırasında Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı Cengiz Günaydın'ın Kocaeli Birlikspor'un yedek futbolcularından Abdullah Halman'a yumruk atarak olay yerinden kaçtığı iddia edildi. Birliksporlu birçok futbolcunun darbe aldığı bildirildi. Olayların büyümesini ise saha içerisindeki polisler engelledi. Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir ve diğer yöneticiler, Birliksporlu futbolcuları saha içerisinden soyunma odasına güçlükle götürebildi. Uzun süre soyunma odasından çıkamayan Kocaeli Birliksporlu futbolcular, daha sonra çevik kuvvet aracıyla yoğun taş ve küfür yağmuru altında stadı terk etti. Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Kandemir, "İki saat statta mahsur kalıyoruz, kimsenin kılı kıpırdamıyor. Günümüzde bazı sahalarda hala sporcuların ve yöneticilerin can güvenliği sağlanamıyor" diyerek tepkisini bile getirdi.