Yerle bir!

Türk Silahlı Kuvvetleri, eli kanlı terör örgütü PKK'ya bir darbe daha indirdi. Kandil'de 44 farklı hedef tam isabetle yerle bir edildi. Türk jetleri, DAEŞ mevzilerine de bomba yağdırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Kasım 2015 Güncelleme 16 Kasım 2015, 01:48
Yerle bir!

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'ya aman yok! TSK, 14 Kasım Cumartesi gecesi terör örgütü PKK'ya kapsamlı bir hava harekatı gerçekleştirdi. 23 Temmuz'dan bu yana hem yurt içinde hem de yurt dışında başlatılan kara ve hava harekatlarında büyük darbe yiyen terör örgütü, Kandil'de yeniden yapılanma gayretine girdi. Birçok mühimmat deposu, sığınakları ve tesisleri vurulan PKK, bu tesislerin ve barınakların bazılarını tamir etmeye, silah depolarını yeniden canlandırma çalışması başlattı. Alınan istihbarat üzerine de örgütün yeniden yapılanmasına engel olmak için gece yarısı savaş uçaklarıyla sınır ötesi harekat yapıldı.

DAEŞ DE VURULDU
Kandil'e düzenlenen hava harekatına Havadan İhbar Kontrol (HİK) uçağı, Havadan Yakıt İkmali ve İnsansız Hava Araçları'nın (İHA) desteklediği, F-4E 2020 ve F-16'lar katıldı. Hava operasyonlarında, Kandil'de sığınak ve barınaklardan oluşan 44 hedef akıllı mühimmat kullanılarak tam isabet atışlarla yerle bir edildi. Adana İncirlik Hava üssünden kalkan koalisyon uçakları ile Diyarbakır 8. Ana Jet Komutanlığı'ndan kalkan Türk jetleri Kilis'in karşısındaki DAEŞ hedeflerine bomba yağdırdı.

PKK 'SİVİL' ÖLDÜRDÜ

Mardin Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının 2'inci gününde, hendekleri kapatmaya çalışan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çatışma çıktı. Terör örgütü mensuplarının attığı el yapımı bomba infilak etti. Olayda 45 yaşındaki Selamet Yeşilmen, hayatını kaybetti, 4 kişide yaralandı.