Süt parasına gasp

12 yaşında sokaklarda süt satan işitme engelli çocuğun 41 TL'si gasp edildi Anne, oğlunu gasp edeni güvenlik kamera kayıtlarından teşhis eti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2015 Güncelleme 15 Kasım 2015, 00:00
Süt parasına gasp

İÇİNDEKİLER

ADANA'DA süt satarak geçinen Ünaldı ailesinin 6 çocuğundan birisi olan işitme engelli 12 yaşındaki Serkan Ünaldı, dün sabah saatlerinde selesiyle birlikte süt dağıtmaya çıktı. Küçük çocuk bina girişinde şüpheli gaspçıyla karşılaştı. İddiaya göre; zanlı, süt alma bahanesiyle küçük çocukla konuşmaya başladı.

41 LİRAYI GASP ETTİ
Gaspçı, küçük çocuğa para verir gibi yaparak para üstü almaya çalıştı. Çocuğu kandıramayacağını anlayan şüpheli kucaklayarak cebindeki 41 lirayı ve selede bulunan bir sütü alarak uzaklaştı. Çocuğun çığlıklarını duyanlar durumu polise bildirdi. Polis, gasp olayını saniye saniye kaydeden güvenlik kameralarını incelemeye alırken şüphelinin yol kenarında bıraktığı süt kabında da parmak izi çalışması yaptı.

ANNE TEŞHİS ETTİ
Oğlunun gaspa uğradığını öğrenen anne Yeter Ünaldı, güvenlik kameralarında gördüğü kişinin diğer oğlunu Ümit Ünaldı'yı süt satarken 41 lirasını gasp eden kişi Serdar A. olduğunu iddia etti. Anne Yeter Ünaldı, "Süt satıyoruz. Çocuklarım sütleri verilen adreslere götürüyor. Serdar A. büyük oğlumu da gasp etmişti. Uyuşturucu bağımlısı. Çocuklarımı bu adamdan kurtarın" dedi. Polis, şüpheli olarak Serdar A.'yı her yerde arıyor.

Ziya RAMOĞLU