CimBom'da hedef Mbokani

Devre arasında güçlü, dağıtıcı ve hava toplarında etkili bir forvet transfer etmek isteyen Galatasaray, Norwich City'de kiralık oynayan Dieumerci Mbokani'nin şartlarını da araştırmaya başladı.

Giriş Tarihi 15 Kasım 2015, 00:00 Güncelleme 15 Kasım 2015, 12:26
CimBom’da hedef Mbokani

İÇİNDEKİLER

G.Saray, devre arasında yapmayı planladığı golcü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Listede ses getirecek büyük yıldızlar var. Adebayor, Ben Arfa, David Villa bunlardan sadece birkaçı. Bu isimlere Çin'in Guangzhou takımında oynayan Brezilyalı Elkeson ile Sheffield United'ın Portekizlisi yıldızı Joao da eklenmişti. Ukrayna basını ise yepyeni bir isim ortaya attı: Dieumerci Mbokani! İddiayı ortaya atan ise ua.football.com.
NORWİCH'TEN AYRILMAK İSTİYOR
Site, sarı-kırmızılıların Norwich City'de kiralık forma giyen Dinamo Kiev'in Kongo'lu forveti için çalışma başlattığını duyurdu. Bu sezon 2'si ilk 11'de olmak üzere 6 maçta forma giyen ve 2 gol atan 30 yaşındaki oyuncu, az şans bulduğu için Norwich'ten ayrılmak istiyor. Anderlecht'te müthiş işler yapan, 2013'te ise Belçika ekibinden 11 milyon euro karşılığında Dinamo Kiev'e transfer olan Mbokani, güçlü ve yırtıcı bir forvet.
KİRALIK OLARAK GELECEK
1.85'lik yıldız, hava toplarında da oldukça etkin. Futbol stili Drogba'yı andırıyor. Hünerlerini kullandığı zaman durdurulması zor bir isim olan Mbokani son dönemde ise inişli çıkışlı bir performans sergiliyor. G.Saray, eğer Mbokani'de karar kılarsa, oyuncuyu kiralık olarak renklerine katacak. Ancak bunun gerçekleşmesi için bonservisini elinde bulunduran Dinamo Kiev'den izin alınması gerekiyor. Mbokani'nin sözleşmesi 2016'da bitiyor.