Silvan lobisi

Silvan'da 10 gündür süren terörist temizliği, şer ittifakını rahatsız etti. Sırtını PKK'ya dayayan HDP, "Katliam yapılıyor" yalanıyla operasyonları durdurmak istedi. HDP'li Yüksekdağ, sokağa çıkma yasağının uygulandığı mahallelere girip adeta terör estirdi! Yalan korosuna Paralel Çete ve bazı CHP'lilerden de destek geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 01:25
Silvan lobisi

İÇİNDEKİLER

KANLI terör örgütü PKK, son operasyonlarla birlikte ağır kan kaybetti. Silvan'ın teröristlerden temizlenmesi ise sırtını terör örgütüne dayayan HDP'yi rahatsız etti. Güvenlik güçlerinin 10 gündür Silvan'da sürdürdüğü operasyonları durdurmak isteyen HDP, "Katliam yapılıyor" yalanıyla destekçilerine seslendi. Paralel Yapı ve CHP'li bazı isimler ise "ittifak" oluşturmakta gecikmedi! PKK'lı kalleşlerin Diyarbakır Silvan'da hendek kazıp, yola patlayıcı tuzaklaması güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

'KATLİAM' YALANINA SARILDILAR
Tekel, Konak ve Mescit adlı 3 mahallede ilan edilen sokağa çıkma yasağı 10'uncu gününe girdi. Mehmetçik, teröristleri etkisiz hale getirmek için canını siper etti. HDP ise teröre desteğini bir kez daha belgeledi. Silvan için "Katliam yapılıyor. Çocuklar öldürülüyor" yalanı atıp, dünyaya seslendi. Kirli kampanyaya Paralel Çete ve CHP'li isimler de destek verdi. CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "10 günlük sokağa çıkma yasağı kabul edilemez" dedi.

CHP OPERASYONU!

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise Silvan'da yaşananlara tepki verilmesi çağrısı yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da Silvan'da PKK'lıları etkisiz hale getirmek için düzenlenen operasyonların hukuksuz olduğunu söyledi. Karanlık ittifakın başını çeken HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ise dün Silvan'a gitti. Beraberindekilerle birlikte sokağa çıkma yasağının uygulandığı mahallelere, protesto amacıyla, yürümek istedi. Protestocuların saldırısına güvenlik güçleri tazyikli suyla karşılık verdi. Polis ise uyarıları dikkate almayan gruba tazyikli su ve biber gazıyla ile müdahale etti.

Silvan'ın 3 mahallesinde, teröristlere karşı operasyonlar dün de devam etti. 5 terörist ölü ele geçirildi. Teröristlerden birinin YDG-H Silvan sorumlusu 'Soro' kod adlı Süleyman Güleç olduğu öğrenildi. İlçede hala patlayıcıyla tuzaklanan 15 hendek bulunduğu, yaklaşık 50 teröristin Mescit, Tekel ve Konak mahallelerinde mevzilendiği belirtildi. Silvan'da asker ve polisin ortak operasyonu devam ederken, bazılarının ilçeyi terk ettiği kaydedildi.

Polis, sokağa çıkma yasağının uygulandığı mahallelere girmek isteyen HDP'lilere izin vermedi. Polisin tazyikli su ile müdahalesi sonucu Yüksekdağ ıslandı. Yüksekdağ'ın başına gaz fişeği kapsülünün isabet ettiği iddia edildi.