Diyarbakır'da HDP terörü

Abisi terörist olan HDP'li Demirtaş, seçim öncesi 'barış ve özgürlük' yalanını söyledi. Kürt vatandaşlarımız gerçeği gördü ve HDP'den uzaklaştı. Demirtaş'ın emri ile Diyarbakır'da AK Parti'ye oy verenlerin arazisine el konuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 01:21
Diyarbakır’da HDP terörü

İÇİNDEKİLER

Doğan Medyası, abisi dağda terörist olan ve PKK'lıları dost olarak gören HDP'li Selahattin Demirtaş'ı 'cici çocuk' ilan etti. Ahmet Hakan ve Şirin Payzın, açık açık HDP'ye oy istedi. Demirtaş da, Doğu'da 'savaş' Batı'da, 'barış' yalanına sarıldı. 7 Haziran'dan sonra bu evlilik daha da zirveye çıktı. Ancak 1 Kasım; Doğan Medya, PKK, Demirtaş için kötü sonuçlandı.

HDP, PKK VEYA PYD
İşte kaybedenler kulübünün önemli ismi Demirtaş'ın, AK Parti'ye oy verenlerden intikam alınmasını istediği iddia edildi. Özellikle Diyarbakır'da 7 Haziran'a göre AK Parti'nin oy artışı olan ilçelerin çöpleri toplanmadı, suları kesildi. Ancak Demirtaş ve onun destekçileri daha da büyük bir intikam istiyordu. Son olarak HDP'ye oy vermeyenlerin arazileri Diyarbakır Belediyesi tarafından gasp edildi. Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bazı vatandaşlar, HDP'ye oy vermedikleri gerekçesiyle büyükşehir belediyesinin arazilerini ellerinden almaya çalıştığını söyledi. HDP'nin PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu, birçok partilinin de takım elbiseli terörist olduğunu belirten vatandaşlar, kimseden korkmadıklarını haykırdı. Talaytepe Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlardan Yasin Bakır, "Belediye zor kullanıp arazilerimizi elimizden almaya çalışıyor. Çünkü HDP'ye oy vermedik, intikam alıyorlar. 1945 yılında satın alınan bu araziyle ilgili elimizde satış sözleşmesi, senetler ve tapu kayıtları mevcut" dedi.

İşte sosyal medya yorumları:
Hürriyet bu haberleri görmez. Doğan grubu, gasba da destek verirse şaşırmam.
Demirtaş ve Gültan Kışanak, aslında Kürt düşmanıdır.
HDP, PKK veya PYD. Hiçbirinin diğerinden farkı yoktur. Biri silahlı diğeri silahsız örgüt.


Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak, Demirtaş'ın verdiği emirleri uyguladı. Vatandaşlar, HDP'nin gasbına isyan etti. Birçok kişi, "Arazimizi vermeyeceğiz" dedi.