Hoşçakal şehidim

Şehit Erdem Ertan Ankara'da toprağa verildi. Devletin zirvesi tam kadro cenaze törenindeydi. Şehidin 4 aylık hamile eşi ise güçlükle ayakta durabildi. Kendisini yalnız bırakmayan ve gözyaşlarına boğulan Sare Davutoğlu'na "Doğumumu siz yaptırın" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2015 Güncelleme 12 Kasım 2015, 01:35
Hoşçakal şehidim

İÇİNDEKİLER

Ankara dün şehidini uğurladı. Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin kalleş saldırısında şehit olan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan vatan toprağına bırakıldı. Şehit Ertan için Kocatepe Camii'nde tören yapıldı. Törene Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ile siyasiler de katıldı. Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ise şehidin 4 aylık hamile olan eşi Hacer Ertan ile annesini bir an olsun yalnız bırakmadı. Cenaze namazından sonra şehidin eşi ile el ele yürüyen Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı. Hacer Ertan ise kendi doğumunu Sare Davutoğlu'nun yaptırmasını istedi. Davutoğlu da "İnşallah yaptırırım" dedi.

AİLENİN TEK ÇOCUĞUYDU
Şehit Erdem Ertan, ailenin tek çocuğuydu. Şehidin Babası Mustafa Ertan'ın ve eşi Hacer Ertan'ın öğretmen oldukları öğrenildi.

Sare Davutoğlu, cenaze töreninde şehidin annesi ile eşini bir an bile yalnız bırakmadı. Acılı eş güçlükle ayakta dururken Sare Davutoğlu da gözyaşlarına hakim olamadı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu, şehit babasına taziyelerini iletti.