Vay anam vay!

Murat Ş., yıllardır "Abla" dediği Melahat Ş.'nin öz annesi olduğunu öğrendi. Şoke olan genç, önce evi terk etti. Sonra 'Annelik duygusunu tatmadım' diyerek 50 bin TL tazminat davası açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2015 Güncelleme 11 Kasım 2015, 00:00
Vay anam vay!

İÇİNDEKİLER

İzmir'de ancak filmlerde olur denilecek bir olay yaşandı. Urla İlçesi'nde yaşayan Murat Ş.'nin (24), hayatı geçen yıl aile içinde tesadüfen öğrendiği gerçekle karardı. Murat, 24 yıldır ablası olarak bildiği Melahat Ş.'nin aslında öz annesi olduğunu öğrendi. Annesi olan ablası Melahat Ş.'nin kim olduğunu bilmediği kişiden hamile kaldığını ve bu durum karşısında doğum yaparak çocuğunun babasının üzerine kayıt ettirdiğini öğrendi. Anneannesiyle aynı ismi taşıyan annesinin kendisini abla olarak tanıttığını ve kendisini anneannesinin büyüttüğünü belirten genç, öğrendiği gerçek üzerine annesiyle yaşadığı evi terk etti.

'ASLA AFFETMEYECEĞİM'
Sigorta işletmeciliği yapan annesi Melahat Ş.'nin yalvarmasına rağmen eve dönmedi. Yıllarca kendisini kandıran ve annesi olduğunu gizleyen genç kadına karşı tazminat davası açtı. Avukatı aracılığıyla dava açan Murat Ş., yaşadığı sürece affetmeyeceğini söylediği ablası-annesi Melahat Ş.'den 50 bin TL manevi tazminat istedi.

ALİ EYCE