Mezarlıkta aşk infazı

Çılgın aşık, 5 yıldır aşkına karşılık vermeyen akrabası da olan kadını anne ve babasının mezarı başında dua ederken tüfekle öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2015 Güncelleme 31 Ekim 2015, 00:00
Mezarlıkta aşk infazı

İÇİNDEKİLER

EDİRNE'nin Havsa İlçesi'ne bağlı 340 nüfuslu Köseömer Köyü'nde çiftçilik yapan makine mühendisliği mezunu Tuncay Yavuz (34), dün öğle saatlerinde 5 yıldır aşık olduğu ve kendisine karşılık vermeyen akrabası 43 yaşındaki Rahime Yaşar'ı takip etti. Yaşar'ı köy mezarlığında anne ve babasına ait mezarın başında dua ederken gören Yavuz, konuşmak için yanına gitti. Aşkını ilan eden Yavuz yine karşılık alamayınca yanında getirdiği av tüfeğini doğrultup "Seni öldürürüm" diye tehdit etti. Bunu önemsemeyen Rahime Yaşar, "Şaka yapıyorsun, sen beni öldüremezsin" diye karşılık verince önce ayaklarına ardından da göğsüne ateş etti.

"RAHİME'Yİ ÖLDÜRDÜM"
Ardından köy meydanından rastladığı bir tanıdığının aracıyla Havsa İlçesi'ne giden Tuncay Yavuz, Jandarma Karakolu'na Rahime Yaşar'ı mezarlıkta öldürdüğünü itiraf ederek teslim oldu. Jandarma ekipleri köy muhtarı Feyzullah Açıkgöz'ü arayıp mezarlığı kontrol etmesini istedi. Muhtar Açıkgöz mezarlığa girdiğinde annesi ve babasının mezarı başında Rahime Yaşar'ı ölü olarak buldu. Alınan ilk ifadesinde 5 yıldır aşık olduğu Rahime Yaşar'ın kendisini hiçbir zaman istemediğini anlatan katil zanlısı Tuncay Yavuz, "5 yıldır benimle olması için konuşmaya çalışıyorum ama beni hiçbir zaman istemedi. Ben ona aşık oldum. Mezarlığa kadar takip ettim. Yeniden konuşmak istedim, hatta 'seni öldürürüm' dedim. Ama bana inanmadı ve 'öldüremezsin beni' dedi. Daha sonra bende av tüfeğiyle ateş ettim. Sonra da jandarmaya gelip teslim oldum. Pişmanım" dedi. Mahkemece tutuklanan Tuncay Yavuz, Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu.