Aslı'dan al haberi!

7 Haziran genel seçimlerinde Etiler, Bebek, Nişantaşı gibi semtlerde, HDP'ye oy yağdı. 'Beyaz Türkler' şimdi ise 29 Ekim tatiline çıktı. Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş, 'Etiler'de in cin top oynuyor. Oy kullanmazlar' diyerek kaygılarını belirtti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2015 Güncelleme 30 Ekim 2015, 01:53
Aslı’dan al haberi!

İÇİNDEKİLER

7 Haziran Türkiye genel seçimlerinde Etiler, Bebek ve Nişantaşı gibi semtler şaşırttı. HDP, söz konusu semtlerdeki seçim sandıklarından birinci ve ikinci parti olarak çıktı. Eli kanlı terör örgütü PKK'nın siyası uzantısı HDP'nin oy oranı Bebek'te yüzde 45, Nişantaşı'nda yüzde 80'leri aştı. Etiler'de ise oy oranı yüzde 20 olarak kayıtlara geçti. Ağabeyi Kandil'de olan Selahattin Demirtaş, sosyetik semtlerde oturanlar tarafından Meclis'e taşındı. Türkiye'nin en lüks yerlerinde oturan 'Beyaz Türkler' şimdi ise 29 Ekim tatilini, hafta sonuyla birleştirip, tatile çıktı. Lüks semtler teker teker boşaldı. Sosyete tatil keyfi yapmaya başladı. Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş da, oturduğu semt olan Etiler'de hemen herkesin tatile çıktığını kaydetti, oy kullanmayacakları düşüncesiyle kaygılarını belirtti.

'BİZİM MAHALLE BOŞALMIŞ'
Aydıntaşbaş, yaptığı gözlemi twitter'dan duyurdu: 'Etiler'de in cin top oynuyor. Bizim mahalle tamamen boşalmış. Sandığa gelirler mi belli değil.' Etiler sakinlerinin oy tercihleri göz önüne alındığında, Aslı Aydıntaşbaş'ın komşularından HDP ve CHP'ye oy çıkmayacak gibi...



'OY VERİLMEZ, HERKES TATİLDE'
'Beyaz Türklerin yoğun olarak yaşadığı Etiler'de HDP ve CHP'ye oy verilmeyeceğini düşünen Aydıntaşbaş, üzüntüsünü dile getirdi.