Eşe 33 bıçak

Evi terk eden 8 yıllık eşini 2 yaşındaki oğlunun ve baldızının gözleri önünde 33 bıçak darbesiyle öldürdü. 2 çocuk annesinin son sözleri ise "Abla kurtar beni" oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2015 Güncelleme 26 Ekim 2015, 00:00
Eşe 33 bıçak

İÇİNDEKİLER

Zonguldak'ın Karaman Beldesi'nde 27 yaşındaki Selma İnam, 8 yıl önce bir tekstil fabrikasında birlikte çalıştığı Özden İnam'a (29) kaçarak evlendi. İki çocukları olan İnam çifti, Özden İnam'ın psikolojik sorunlar yaşaması nedeniyle sık sık tartışmaya başladı. Boşanma aşamasına gelen çift, büyüklerinin "Çocuklarınız var" sözleriyle bundan vazgeçirildi. Selma İnam, önceki gün Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur Özden İnam ile yine tartıştı. Bunalıma giren Selma İnam, çok sayıda hap içerek intihara kalkıştı. Genç kadın, kaldırıldığı hastanede tedavisinin ardından taburcu edildi ve evine dönmeyerek, babasının evine gitti.

ÇOCUĞUNUN ÖNÜNDE

Özden İnam, 6 yaşındaki oğlu İlkin'i evinde bıraktıktan sonra 2 yaşındaki oğlu Enes'i yanına alarak eşiyle barışmak için kayınpederinin evine gitti. Özden İnam, evin önünde eşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştı. Genç kadının eve dönmeyeceğini söylemesi üzerine Özden İnam, "Çocuğunun eşyaları arabada, gel al o zaman" diyerek aracın yanına çağırdı. Bu sırada Özden İnam, yanına yaklaşan eşi Selma İnam'a, belinden çıkardığı ekmek bıçağını, 2 yaşındaki oğlu Enes, baldızı Selda Altunkaya'nın gözleri önünde art arda saplamaya başladı. Şoke olan Selda Altunkaya bağırarak yardım istedi. Gelen ambulansla yaralı kadın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İnam'ın yapılan otopsisinde 33 bıçak darbesi aldığı belirlendi.

Şaban YILMAZ