Ölüm bilmecesi

Esprili şarkı sözleriyle sevenlerini gülümseten Ankaralı Namık, bu kez herkesi kahretti. Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Sanatçının, içtiği bonzai hapın etkisiyle aşağıda havuz olduğunu zannedip ölüme atladığı iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2015 Güncelleme 20 Ekim 2015, 03:22
Ölüm bilmecesi

İÇİNDEKİLER

Ankara havalarını esprili sözlerle sevdiren Ankaralı Namık'ın ölümüyle ilgili yeni iddialar gündeme geldi. Sanatçının bonzai hapın etkisiyle balkondan atlayarak can verdiği iddia edildi. "Ankaralı Namık" adıyla tanınan Namık Uğurlu (39), eğlenceli şarkı sözleriyle dinleyenlerini gülümsetti. Sanatçıdan gelen kötü haber ise sanat dünyasını kahretti! Uğurlu, önceki akşam Ankara'da 7. katta bulunan evinin balkonundan düşerek can verdi. Olayla ilgili "cinayet, kaza, intihar" şüpheleri değerlendirildi.

'HAVUZ NE KADAR GÜZEL'
Maddi sıkıntılar yaşadığı için moralinin bozuk olduğu belirtilen Ankaralı Namık'ın ölümüyle ilgili şok iddialar birbirini izledi. İddialara göre, sanatçı olay günü 2 tane bonzai hap içti. Eşi Nebahat Uğurlu'ya "Hava alacağım" diyerek balkona geçti. Eşi ise "Çocukları uyutup geleceğim" dedi. Sanatçı, bir süre sonra "Nebahat havuz ne kadar güzel. Ben biraz yüzeceğim" diyerek, kendisini balkondan boşluğa bırakarak can verdi. Sanatçının, zaman zaman uyuşturucu madde kullandığı iddia edildi. Kan örneği alınan şarkıcının kesin ölüm nedeninin otopsi sonucuyla kesinleşeceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, sanatçı memleketi Çankırı'nın Kurşunlu İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.



Ankaralı Namık'ın çocukları uyutmak için balkondan eve giren eşine "Kendimi iyi hissetmiyorum" dediği, daha sonra sanatçının ölüm haberinin geldiği öne sürülüyor.

SANAT DÜNYASI YASTA

Sanatçı Ankaralı Namık, hem şarkıları hem de klipleriyle izleyenlerini güldürmeyi başardı. Ölüm haberi, sanal alemi de sarstı. Sosyal medyada çoğunlukla duygusal mesajlar paylaşıldı.
Doğa Rutkay: Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim. Bizim oyunumuza da konuk gelmişti, ne kibar insandı.
Gülben Ergen: Nur içinde uyu Ankaralı Namık... Bu şöhret denen yolun bilinmeyen kederleri, iç yaraları demek seni de yakmış...
Ece Erken: Ankaralı Namık'ın ölümüyle sarsıldık. Çok sevilen bir sanatçıydı.
Şehrazat: Gencecik daha...
Bedirhan Gökçe: Ölüm üzerinden bile komiklik yapacak hale düştük! Vah bize...

ŞEHİT AİLELERİNE DESTEK VERDİ
Ankaralı Namık'ın sanatçı arkadaşlarından Çubuklu Yaşar, Ankaralı Namık'ın son klibini şehit aileleri için çektiğini söyledi ve ekledi: "Bütün kazancını şehit ailelerine verecekti. Klibi yayınladılar. Askeri elbise giyiyor, askere gidiyor, şehit düşüyor. Çankırı Kurşunlu'ya getirilip, defnediyorlar. Sanki olacak olaylardan haberdar gibi."

Ankaralı Namık'ın intihar ettiği iddia edildi. Ancak sanatçının dayısı Satılmış Karakaya, "Bana sandalyeden ayağının kayıp düştüğünü söylediler.
İntihar yok" dedi.

Ankaralı Namık, Yeşilöz Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı. Babasının tabutunu mezarlığa kadar taşıyan Efe (14), törendeki herkesi duygulandırdı.

Erhan ÖZTÜRK