Böyle aşk görülmedi

Aydın'da 52 yaşındaki adam, hayatını kaybeden çocukluk aşkını mezarından çıkardı. Kendi istediği yere defnetti! Kadının çocukları şikayetçi oldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ekim 2015 Güncelleme 19 Ekim 2015, 00:00
Böyle aşk görülmedi

İÇİNDEKİLER

Aydın'da yaşayan Nuray Kocakulak (51) ile Mustafa Kansu, çocuk yaşlarda birbirlerine aşık oldu. Ancak Kocakulak'ın ailesi, kızlarını Kansu'ya vermedi. Aşkını kalbine gömen genç kadın, hayatını Hüseyin Kocakulak ile birleştirdi. Kansu da, başka bir kadınla evlendi. Evliliğinden üç çocuk sahibi olan kadının, eşi 2000 yılında hayatını kaybetti. Mustafa Kansu'nun eşi de bir süre sonra öldü. Eşlerini kaybeden Kocakulak ve Kansu, yıllar sonra imam nikahıyla hayatlarını birleştirdi.

İÇİNE SİNDİREMEDİ
Ancak mutlulukları uzun sürmedi. Ayağı kırılan kadın, beyninde kan pıhtılaşması sonucu 22 Mayıs 2015'te öldü. Kansu, kadının ilk evliliğinden olan çocuklara annelerini, kendi istediği mezarlığı defnetmelerini istedi ama bu kabul görmedi. Kadın eski eşinin yanına gömüldü. Bunu içine sindiremeyen Mustafa Kansu, sevdiği kadının cenazesini öldüğü gün mezarından çıkarıp kendisinin satın aldığı aile mezarlığına defnetti. Çocuklar şikayetçi oldu.