Number van

Van Erciş'te görev yapan öğretmen Gökhan Bulut'un sosyal medyada yayınladığı fotoğraf paylaşım rekoru kırdı. Ağlayan öğrencisini güldürdükten sonra selfie çeken öğretmen, "Öğrencilerim artık gülüyor" açıklamasını yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2015 Güncelleme 18 Ekim 2015, 00:00
Number van

İÇİNDEKİLER

Adana'lı Gökhan Bulut, işçi emeklisi babanın ve ev hanımı annenin çocuğu olarak Çukurova Üniversitesi'nin Sınıf Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu. 1 yıl memleketinde ücretli öğretmenlik yaptı. 2014 Eylül ayında Van Erciş'e tayini çıktı. Yeni eğitim-öğretim yılında hüzünlü bir manzara ile karşılaştı. Bir öğrencisi sürekli ağlıyordu. Onu güldürmek için elinden geleni yaptı. Tüm bu anları da fotoğrafladı. Bunların hepsini sosyal medyada bir grupta yayımladı. İşte o andan sonra beklemediği bir olay yaşandı. Fotoğraflar sosyal medyayı salladı. Paylaşım, beğeni ve yorum rekoru kırdı. Küçük öğrencisinin yüzünü güldürmeyi başaran öğretmen Bulut, o fotoğrafın hikayesini şöyle anlattı:

'BACAĞIMA SARILDI'

"Okulun ilk günü öğrencimiz ağlamaklı şekilde sırasında oturuyordu. Güldürmeye çalıştım olmadı. Sonra dışarı çıktığımda 'Ben su içeyim geleyim mi?' diye yanıma geldi ağlamaklıydı orada ters bir cevabımda öğrencimin bütün geleceğini kaybedebilirdim. 'Tabi ki' dedim ve evine gönderdim. Bir gün sonra yine oturduğu yerde ağlayan öğrencimizi güldürmek için yine harekete geçtim. 'Aslanım, koçum' diyerek kafasını okşadım. Baktım gülüyor. Daha fazla okşadım sonra kalkıp bacağıma sarıldı. O anda gülmeye başladı ve şu anda o çocuk güle oynaya okula geliyor."