Duygusal veda

FIFA kokartlı Arjantinli hakem Ricardo, Bodrum'da kaza yaptı İyileşen hakem için yapılan veda töreninde duygulu anlar yaşandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ekim 2015 Güncelleme 18 Ekim 2015, 00:17
Duygusal veda

İÇİNDEKİLER

Bodrum'da kaza geçiren FIFA kokartlı Arjantinli eski hakem Ricardo Carlos Calabria (71), hayati tehlikeyi atlattı. İstanbul'dan kiraladıkları sekiz motosikletle geçen 8 Eylül'de tura çıkan 10 Arjantinli arasında yer alan, hakem Calabria, Bodrum'a gitmek üzere yola çıktı. Milas Kaynar Mevkii'ne geldiğinde, motosikletin kontrolünü yitirip, düştü. Ambulansla hastaneye kaldırıldı. İki hafta yoğun bakında kalan eski hakem, hayati tehlikeyi atlattı. Arjantin'den gelen oğulları Ricardo (30) ve Bruno (32) da babalarını Bodrum'da bir an olsun yalnız bırakmadı. Çocukları, Calabria'yı, önceki gece memleketine götürdü. Bundan önce ise Bodrumlu motosikletçiler bir sürpiz hazırladı.

'ÇOK ŞAŞIRDIK'
Calabria için hastane önünde veda töreni düzenledi. Burada duygulu anlar yaşandı. Gözyaşlarını tutamayan Ricardo Calabria, "Bodrumlu motosikletçiler bir an olsun bizi yalnız bırakmadı. Her türlü yardımı yaptılar. Doğrusu böyle sıcak bir ilgi ve dostlukla karşılaşacağımızı ummuyorduk. Çok şaşırdık ve çok mutlu olduk. Türklerin yardım severliği anlatılandan da fazlaymış" dedi.