Dehşet cafe

20 yaşındaki garson kıza tecavüz eden kafeterya sahibi, işyerine gelen genç kızın annesine silah çekti. Araya giren genci başından vurarak öldüren patron, anneyi ve ablanın arkadaşını da yaraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2015 Güncelleme 12 Ekim 2015, 00:00
Dehşet cafe

İÇİNDEKİLER

Konya'da kahvaltı salonu ve cafe olarak işletilen yerde garson olarak çalışan Gamze K. (20), işten ayrıldı. Ailesinin ısrarlı sorularına kaçamak cevaplar veren genç kız, sonunda önceki gün annesi Nurşen K. ile ablası Kezban G.'ye eski patronu Nizamettin Karadağ'ın kendisiyle zorla birlikte olduğunu söyledi. Duyduklarına inanamayan Kezban G., arkadaşı Cenk Yenen'i de çağırarak annesi ve kardeşi ile Nizamettin Karadağ'ın işyerine gitti.

SANA GÜVENMİŞTİM
Anne Nurşen K. "Senden bunu beklemezdim, nasıl olur da böyle bir şey yaparsın, sana güvenmiştim" diyerek Karadağ ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine tabancasını çıkartan Karadağ, ateş etmeye hazırlanırken silahın önüne Cenk Yenen'in yanında gelen ve olayla ilgisi olmayan arkadaşı Zekeriya Dönmez (32) geçti. Dönmez'i başından vuran patron, bir el daha ateş ettikten sonra kaçtı. Nurşen K.'nin karnını sıyıran kurşun, Cenk Yenen'in bacağına saplandı. İşyeri çalışanlarının ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Dönmez'in olay yerinde öldüğünü belirledi. Emniyette ifade veren Gamze K. patronunu kendisini bir bekar evine götürüp zorla birlikte olduğunu ve bu nedenle çok canının yandığını öne sürerek, "O günden sonra evleneceğini söyleyerek 15-20 kez daha birlikte olduk. Evli olduğunu öğrenince, 'Boşanıp, seninle evleneceğim' diye sürekli oyaladı. Daha sonra da dövmeye başladı. Ben de işten ayrıldım" dedi. Evli ve iki çocuk babası olan, çevresine de kendisini Hürkan Karadağ olarak tanıtan zanlının Facebook'ta paylaştığı silahlı fotoğrafları da dikkat çekti. Olayın yaşandığı işyerinin yanındaki kafeteryada oturan birçok kişi yaşanan cinayet olayına aldırış etmeden çaylarını yudumlamaya devam etti.

Halit TURAN