Tükendiler

Kanlı terör örgütünün elebaşısı Murat Karayılan, PKK'nın çöktüğünü itiraf etti: "TC ordusu kararlı. Polis jandarma çok uyumlu çalışıyor. Dinliyorlar, gözlüyorlar, vuruyorlar. Lider kadro teker teker gidiyor. Halk bize sırtını döndü. Çöktük. Yok olup gideceğiz"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2015 Güncelleme 24 Eylül 2015, 01:20
Tükendiler

İÇİNDEKİLER

Hainlerin sonu geldi. Türk Silahlı Kuvvetleri, 22 Temmuz'dan itibaren kalleşlere büyük darbe indirdi. PKK'nın sözde liderlerinden Murat Karayılan'ın itirafları da bittiklerini gözler önüne serdi. Karayılan'ın uzun yıllar en yakınında olan bir terörist, geçen hafta güvenlik kuvvetlerine teslim oldu. Söz konusu PKK'lı, Karayılan'ın ağzından çıkan sözleri, sorgusunda paylaştı.

'DIŞ UNSURLARIN DESTEĞİNİ SAĞLADIK'
PKK'nın hem kırsalda hem de il ve ilçelerde hiç beklemedikleri bir darbe aldığını belirten terörist, iyice köşeye sıkışan Karayılan'ın "Çöktük. Yok olup gideceğiz" dediğini söyledi. İşte Karayılan'ın sözleri: "TC Ordusu, 22 Temmuz'da başlayan hava harekatlarıyla gerek kırsaldaki, gerekse il ve ilçelerdeki komutanlıklarımıza ve unsurlarımıza hiç beklemediğimiz darbeyi vurmuştur. Bunu söylemekten utanıyor muyum? Hayır, utanacak olan ben değilim, sizlersiniz. Size her şeyi verdik mi? Verdik. Bazı tavizler vererek dış unsurların desteğini sağladık mı? Sağladık. Hala da veriyoruz. Sizin yönettiğiniz salaklar ne yapıyor? Bu yok zamanımızda leblebi gibi mermi atıyorlar. Mühimmat tedarik edemiyoruz. Yurt içine gönderecek mühimmatımız iyice azaldı. Bizim mühimmat fabrikalarımız yok. İçeridekiler 'seviyemiz iyi' diyorlar ama bu gidişle onlar da tükenecek. Yeni katılanların çoğu ya öldü ya da kaçtı. Adamları elinizde tutamıyorsunuz, sahip olamıyorsunuz. Kimsenin gözyaşına bakmam, acımam. Son iki ayda verdiğimiz kayıplar bir yana bunların ailelerine ne denecek onu düşünün. Çoğu evladını dağda sanıyor ama toprakta. Nereye gömüldüler onun hesabı bile karıştı. Böyle olmaz. Herkes sorumluluğu HPG'nin üzerine atıyor. Herkes kendi kafasına göre takılır ve sorumluluğu HPG'ye yıkarsa şu an düştüğümüz durumdan da kötüye gideriz. TC kararlı, böyle devam edemeyiz. Yok olup gideriz. Önce kendi iç teşkilatımızı örgütleyelim. Şimdilik ismine 'sivil savunma', 'sivil direniş' diyebiliriz. Tabii bunun neresi sivil bilemem. Halkın çoğunu kaybettiniz

'YDG-H HEZİMETE UĞRADI...'
YDG-H'nin kendisini sivil direnişe dönüştürmesinin adıdır. YDG-H hezimete uğramıştır. Yönetimdeki çok kritik isimler TC tarafından yok edildi, bir kısmı ellerine geçti. Aldıkları istihbarat bizi çözer, darmadağın eder. Bu sebeple yeni bir teşkilatlanma şarttır. Dersim bölgesi çok kötü durumda. Çöküyoruz hatta çöktük. Lider kadro teker teker gidiyor. TC ordusu adeta çıldırdı, üzerimize çullandılar. Polis, jandarma çok uyumlu çalışıyor. Ordu bunları kucaklamış, hep birlikte üstümüze geliyorlar. Çok dikkatli olalım. Dinliyorlar, gözlüyorlar, vuruyorlar."



CİZRE'Yİ DE İTİRAF ETTİ
PKK, Şırnak Cizre'de hendek kazıp güvenlik güçlerine saldırdı. Hem yerli hem de yabancı isimler "Cizre'de katliam var" diyerek yaygara koparttı. Hatta Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, Cizre'ye gelip Türkiye aleyhinde açıklamalar yaptı. Ancak Karayılan, Cizre'deki sivilleri PKK'nın vurduğunu itiraf etti

EVLERE ROKET
Üst akıl ile yerli işbirlikçileri "Türk ordusu Cizre'de katliam yapıyor" yalanına sarıldı. Ancak Karayılan, Cizre'deki kalleş oyunu itiraf etmek zorunda kaldı: "YDG-H denen garabet, halka niye saldırdı? Biz, 'Ezin dedik, korkutun' dedik, adamlar halkın çatılarından içeri roket attılar, ambulansları yakarak hastaların ölümüne neden oldular, bebeği buzdolabında öldürdüler. Kim inanır sizin 'TC yaptı' demenize. Halk bize sırtını döndü.
Yüzünü bir daha ne zaman döner veya döner mi?"