İşadamına infaz

Balcı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivri Rumeli Üniversitesi'nin kurucusu Mehmet Balcı, fabrikasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2015 Güncelleme 19 Eylül 2015, 01:18
İşadamına infaz

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Çatalca ilçesine bağlı Çakıl bölgesinde bulunan Afşin Ambalaj Fabrikası'na dün sabah saat 10.00 sıralarında giden silahlı 4 kişi, güvenliği geçip işyerine girdi. Saldırganlar, Silivri Rumeli Üniversitesi'nin de sahibi olan işadamı Mehmet Balcı'nın makam odasına baskın yaptı. Odada oturan ve bir anda paniğe kapılan Balcı, zanlıların silahlarından çıkan kurşunlarla yere yığıldı. İsimleri öğrenilemeyen silahlı 4 kişi, fabrikadan koşarak uzaklaşırken, işadamının makam odasına çıkan işçiler, Balcı'yı kanlar içinde buldu.

AİLESİ GÖZYAŞINA BOĞULDU
İşçiler 112 Acil Servisi'ni arayarak durumu bildirdi. Çakıl Mahallesi'nde bulunan fabrikaya giden 112 görevlileri göğsünden yaralanan işadamının hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri olay yerinde inceleme yaptı. Evli 3 çocuk babası olan Balcı'nın oğlu Afşin ve kızı da olay yerine gelerek gözyaşlarına boğuldu. İşadamının cenazesi incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis ekipleri cinayetin ardından kaçak zanlıları yakalamak için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

DENİZ DERİN