Gül çiftinin en mutlu günü

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oğlu Ahmet Münir Gül'ü evlendirdi... İstanbul'daki düğüne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve birçok milletvekili katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2015 Güncelleme 23 Ağustos 2015, 01:28
Gül çiftinin en mutlu günü

İÇİNDEKİLER

İstanbul, dün çok özel bir organizasyona ev sahipliği yaptı... 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mart ayında eşi Hayrünnisa Gül ile Bursa'ya giderek Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi Zehra Ayşe Karadere'yi oğlu Ahmet Münir'e istemişti. Bursa'da sesiz sade bir törenle yüzükler takılmıştı. İşte dün İstanbul'daki törenle, Ahmet Münir'le Zehra Ayşe Karadere dünya evine girdi.

İKİ HASSAS KONU
Münir Gül'ün nikah şahitliğini düğüne eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz ve Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı. Gelinin şahidi ise dayısı Muharrem Ceylan oldu. Düğüne AK Parti'den çok sayıda önemli isim katıldı. Gül'ün isteğiyle düğünde iki hassasiyete dikkat edildi. Birincisi, düğüne çiçek gönderilmesi istenmedi. Banka hesap numarası verilerek, çiçek yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniversitesi'nin ağaçlandırılması için bağış yapılabileceği belirtildi. İkincisi ise son günlerdeki PKK terörü ve şehitlerin acısı nedeniyle düğünün eğlence bölümü iptal edildi. Düğün; nikah, yemek ve Kur-an tilaveti ile sınırlı tutuldu. Davetlilere nikah şekeri yerine, Peygamber Efendimiz'e sevgi, bağlılık ve özlemi ifade eden Hilye-i Şerif'ler dağıtıldı. Düğün törenine saat 20.15 sıralarında gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan nikahın kıyılmasının hemen ardından saat 21.00 civarında otelden ayrıldı.