Ölümü İPlemedi

Ordu'da 1.5 yaşındaki Yakup Efe Doğan 5'inci kattaki balkondan aşağı düştü. Alt katlardaki çamaşır iplerinin düşüşünü yavaşlattığı minik çocuk mucize eseri yaşama tutundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2015 Güncelleme 11 Temmuz 2015, 00:08
Ölümü İPlemedi

İÇİNDEKİLER

Çamaşır ipleri hayat kurtardı! Ordu'nun Altınordu ilçesinde önceki gün 1.5 yaşındaki Yakup Efe Doğan, 5'inci katta bulunan evlerinin balkonunda oyun oynamaya başladı. Annesinin bir anlık dalgınlığından yararlanan minik çocuk balkon demirlerine çıktı. Dengesini kaybeden Yakup, aşağı düştü. Ancak, şansı yanındaydı... Alt katlardaki çamaşır iplerine çarpması düşüşünü yavaşlattı. Son olarak 1'inci kattaki çamışır iplerine çarpan Yakup, balkonun içine düştü. Çıkan gürültü üzerine balkona çıkan ev sahibi Bayram Er, gözlerine inanamadı! Komşunun biricik yavrusu yerde yatıyordu! Hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Oğlunun düştüğünü fark eden anne ise hemen alt daireye indi. Minik çocuk olay yerine giden sağılık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılarak tedavi altına alınan Yakup'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

'BALKON ÇÖKTÜ ZANNETTİM'
Olayın şokunu üstünden atamayan anne, "Allah onu bana bağışladı. Onsuz ne yapardım bilmiyorum. Bir daha çocuğumu hiçbir zaman yanımdan ayırmayacağım" diyerek gözyaşı döktü. Binanın 1'nci katında oturan Bayram Er ise "Evde otururken gürültü duydum, balkon çöktü zannettim. En son kattan düştü ufak bir ağlaması vardı. Allah korudu bu bir mucize" dedi.