Barış sofrası

Oyuncu Ceren Moray 'Oruç tutmadığımız için seti bastılar, kafamıza mermer attılar' diyerek ortalığı karıştırdı! Çok geçmeden yalanı ortaya çıktı. Dizi ekibi ise iftar yemeği vererek mahallelinin gönlünü aldı. Böylece tatsızlık tatlıya bağlandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2015 Güncelleme 22 Haziran 2015, 08:46
Barış sofrası

İÇİNDEKİLER

"O Hayat Benim" dizisinin Efsun'u Ceren Moray'ın "oruç dayağı" balonu patladı! Dizi ekibi, "Mahalle baskısı" yalanını düzeltmek için düzenledikleri iftarla mahallelinin gönlünü aldı. Her şey, genç oyuncunun geçtiğimiz günlerde Twitter'dan attığı provokatif 'tweet'le başladı. Moray, "Oruç tutmadığımız için dizi setini bastılar, kafamıza mermer attılar" diye yazdı. İşin aslı ise çok geçmeden anlaşıldı.

'O HAYAT BENİM EKİBİ' HATAYI DÜZELTTİ
Dizi setinin kurulduğu Beykoz'daki Göksu Mahallesi sakinleri, Moray'ı yalanladı. Mahalle sakinleri, ekibin çıkarttığı gürültü nedeniyle gerilim yaşandığını anlattı. "O Hayat Benim" ekibi, çekim nedeniyle mahallede sabah saatlerinde gürültü yapıyordu ve mahalle sakinleri de bu duruma tepki gösterince küçük bir tartışma çıkmıştı. Bir dizi çalışanı ise gerçeği tüm ayrıntılarıyla ortaya koydu. Tartışmanın Ramazan'da oruç tutmama nedeniyle değil, bir apartman sakininin, "Bu ne gürültü. Benim alanımda para vermeden çalışıyorsunuz. Gidin buradan" diye bağırmasıyla başladığına dikkat çeken set çalışanı, başka bir apartman sakininin ise balkondaki mermeri eline alıp, daha sonra yerine bıraktığını, Moray'ın söylediği gibi atmadığını aktardı. Gerçeğin deşifre olmasıyla Moray'ın yalanı ortaya çıktı. Dizi ekibi ise Ceren Moray'ın hatasını düzeltmek amacıyla düğmeye bastı. Dizi ekibi, setin kurulduğu Göksu Mahallesi'nde iftar yemeği vererek mahallelinin gönlünü aldı. Böylece yaşanan tatsızlık tatlıya bağlandı. Hafızalarda kalan tek şey ise Ceren Moray'ın yalan hikayesiydi!