Kuş bakışı!

İnsanlar çevreyi katlederken, bir kuş herkese ders verdi. Pilavı yedikten sonra tabağı çöpe atan karga, herkesi şaşkına çevirdi. Vatandaşlardan "Bu kargadan kılavuz olur" yorumu geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2015 Güncelleme 18 Haziran 2015, 00:00
Kuş bakışı!

İÇİNDEKİLER

Hakaret olarak kullanılan "Kuş beyinli" sözü, dün İzmir'de çekilen fotoğraflarla çürütüldü! Parkta dolaşan bir karga, yemek yediği tabağı çöpe atarak, insanlara unutamayacakları bir ders verdi. Çöpleri çöp kutusu yerine yerlere atarak çevreyi katleden doğa düşmanlarını, bir karga utandırdı! İzmir Kültürpark'da uçan bir karga, yeşil alana bırakılan bir tabak pilavı yemek amacıyla inişe geçti.

ŞAKA DEĞİL GERÇEK
Tabaktaki pirinçleri yiyerek karnını bir güzel doyuran kuş, daha sonra parktaki herkesi şok etti. Karga, strafordan yapılmış tabağı çimenlerin üzerinde bırakıp uçmak yerine, duyarlı davranmayı seçti. Gagasıyla tabağı kavrayan kuş, uçarak çöp kutusuna gitti. Burada gagasıyla tuttuğu tabağı, çöpün içine bıraktı. Karganın çevre duyarlılığını görenlerin ağzı ise bir karış açık kaldı! Gözlerine inanamayan bazı vatandaşlar, yaşananları kamera şakası zannetti. Ancak olan biten her şey gerçekti. Vatandaşlar, "Bu kargadan kılavuz olur" dedi.