Taş devri!

CHP iyice şaşırdı. İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, 'Ham Çökelek'çi Atilla Taş'ı konferansa çağırdı. Cemaatin gazetesinde yazılar yazan şarkıcı, CHP'lilere özgür medyayı anlattı. Sosyal medyada ise şu yorum yapıldı: Yakında Ajdar'ı da çağırırlar!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2015 Güncelleme 15 Mayıs 2015, 02:03
Taş devri!

İÇİNDEKİLER

Seçimlere sayılı günler kaldı. CHP'de sandık korkusu başladı. Paralel Yapı'yla kol kola giren parti, şimdi de Atilla Taş'a merak sardı. CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından bir program hazırlandı.

Söz konusu programda 'özgür medya' anlatılacaktı. İl Başkanı Murat Karayalçın konuşmacı olarak 'Ham Çökelek' şarkısı ile ünlenen Atilla Taş'ı çağırdı. Cemaatin gazetesi Meydan'da köşe yazarlığı yapan Taş, gözlüğü taktı, kürsüye çıktı. CHP'lilere 'özgür medyayı' anlatmaya başladı. Ardından da Murat Karayalçın ile fotoğraf çektirip sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınladı.

Altına da, "CHP İstanbul İl Başkanı Karayalçın'ın davetlisi olarak özgür medya konulu toplantıda bir konuşma yaptım" yazdı. İşte Taş'ın bu paylaşımı sosyal medyayı salladı. 'Yeni CHP'nin Taş gibi konuğu hakkında şu yorumlar yapıldı:

İŞLER ÇÖKELEĞE KALDIYSA...

Bu
kim ki özgür medyayı anlatıyor...
Yılın komedi filmi CHP'den...
Yıların CHP'si Taş'a bel bağladıysa vah ki vah...
CHP'nin neden iktidar olamadığı belli oldu artık.
Yakında Ajdar'ı da çağırırlar.
CHP'nin başına taş yağacak...
Kılavuzu Atilla olanın burnu ham çökelekten kurtulmaz!
CHP'de aklı başında kimse kaldı mı?
Ne güldüm be... Allah sizi de güldürsün.
Yazık bu CHP'ye. İşler ham çökeleğe kaldıysa 7 Haziran'da bu şarkıyı hep beraber icra ederler artık...
Her gözlük takanı profesör zannediyor galiba bu CHP.
CHP'lileri CHP'den soğuttular.
Çökelek tarafını anlattı galiba.
Notaları Pensilvanya çıkarıyor zaten, besteyi de Atilla Taş yapsın.
Başımıza taş yağacak.

YAMYAM STYLE

Atilla Taş, önce "Ham çökelek" dedi. Sonra PSY'ın Gangnam Style şarkını "Yamyam style" olarak çevirdi. Ardından cemaatin kalemine girdi. Kendisine Zaman gazetesinin gölgesinde çıkarılan 'Meydan'da köşe yazması teklif edildi. O da kabul etti. Cemaatin gazıyla köşe yazarı kesildi. Ancak Taş'ın cemaate hizmeti bununla sınırlı değildi. Taş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabında da sürekli olarak cemaate yer verdi.

Şarkıcı Atilla Taş, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın tarafından davet edildiğini söyledi. İşte Taş'ın bu açıklaması, CHP kulislerini hareketlendirdi. TAKVİM'in edindiği bilgilere göre özellikle CHP Gençlik Kolları, Karayalçın'a büyük tepki gösterdi. CHP'li gençler "Karayalçın gibi tecrübeli bir siyasetçi nasıl olur da Atilla Taş'ı davet eder?" diyerek genel merkeze mesaj gönderdi.