Athena'dan zikirli klip!

Şarkılarıyla gençleri çoşturan Athena grubu 'Parçalanıyoruz' şarkısını tanıttı. Zikir ritimleri kullanılan klip hakkında grubun ünlü solisti Gökhan Özoğuz açıklamalarda bulundu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2015 Güncelleme 25 Nisan 2015, 01:37
Athena’dan zikirli klip!

İÇİNDEKİLER

Rock grubu Athena, 90'lı yıllarda yaptığı parçalarla ortalığı kasıp kavurdu. O dönemde çoğu genç, grubun şarkılarıyla eğlendi. Athena'nın şarıkaları dillere pelesenk oldu. Ünlü grup önceki gün ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde sevenleriyle buluştu. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılan grup, konser verdi.

TAKKE TAKTILAR
Athena grubu söylediği şarkılarla herkesi kendinden geçirirken, 'Altüst' isimli albümlerine ikinci kliplerini 'Parçalanıyoruz' isimli şarkıya çeken Athena grubunun klipte zikir ritmini kullanması ve başlarında takke olması dikkat çekti. Grubun ünlü solisti Gökhan Özoğuz, zikir ritimleri kullandıkları parçanın klibi hakkında açıklamalarda bulundu. Athena Gökhan şunları söyledi: "Evren denilen şey aslında bir ayin. Toprak, çimen ve su yani hiçbiri aynı şey değil. Biz yaptığımız müzikle o yer neresiyse artık bir yerlere gidiyoruz. Sahnede bir şey oldu hep beraber bir yerlere gittik. Aslında hepimiz içimizde huzuru ve gerçek aşkı arıyoruz. Baktığımızda evrenin hiçbir şekilde birbirinden ayrı olmadığını hatta evrende boşluk olmadığını, biz insanlar olarak birbirimizi yemekten başka bir şey yapmadığımızı ve bunun da bir devinim sağladığını ve böyle olması gerektiğini düşünüyorum."