2 bine 2 can

Iğdır'da aynı evi paylaşan arkadaşlar 2 bin lira için tartıştı .Polis olan, öğretmen arkadaşını gözünü kırpmadan öldürdü! Daha sonra babasını arayıp helallik isteyen genç, namluyu kendisine çevirip tetiğe bastı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2015 Güncelleme 22 Nisan 2015, 00:00
2 bine 2 can

İÇİNDEKİLER

Ev arkadaşlığı acı sonla bitti! Polis memuru Muhammed Kuzu'nun (27) 9 ay önce Iğdır'a tayini çıktı. Ev arayan Kuzu, bir arkadaşının vasıtasıyla Mimar Sinan Ortaokulu'nda görev yapan öğretmen Can Yücel Ataman ile tanıştı. İkili birlikte eve çıkmaya karar verdi. Geçtiğimiz hafta Muhammed, ev arkadaşı Can'ın kredi kartıyla 2 bin liralık harcama yaptı. Ancak genç öğretmenin bu durumdan haberi yoktu! Öğrendiğinde ise ikili büyük bir tartışma yaşadı. Muhammed, öğretmen arkadaşına parayı borç olarak aldığını ve en kısa zamanda ödeyeceğini söyledi. Fakat Can, savcılığı giderek Muhammed'den şikayetçi oldu. Bunun üzerine çılgına dönen polis memuru evden ayrıldı. Can ise hemen kapının kilidini değiştirerek, tek başına yaşamaya başladı.

BABA, ŞOK GEÇİRDİ
Muhammed Kuzu, birkaç gün başka arkadaşlarının yanında kalmaya başladı. Olay günü ise Kuzu, Can Yücel Ataman'ı eve kadar takip etti. Kapıyı açtığında peşinden içeri girdi. İkili arasında boğuşma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine belinden tabancasını çıkaran Muhammed, Ataman'ı ensesinden vurdu. Talihsiz adam kanlar içinde yere yığılırken, genç polis babasını aradı. Telefonda arkadaşını öldürdüğünü söyleyip, helallik istedi. Şok geçiren baba bir yandan oğlunu vazgeçirmeye çalışırken, diğer yandan da polisi arayarak durumu bildirdi. Kuzu, bir süre sonra telefonu kapattı ve silahı kafasına dayayıp tetiğe bastı. Kısa sürede eve giden ekipler, iki arkadaşın cansız bedenleriyle karşılaştı. Öte yandan Can Yücel Ataman'ın askerden yeni geldiği ve öğretmenlik mesleğine geri döndüğü öğrenildi.

Özkan AYDIN