Şehir eşkiyaları

İzmir'de nişanlısıyla aracın içinde oturan sekreter kız, 3 kişinin tecavüzüne uğradı. Saldırganlar, yine sevgilisiyle otomobilde oturan başka bir kızdan gasp ettikleri telefonu satmak isteyince tesadüfen yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Nisan 2015 Güncelleme 18 Nisan 2015, 00:00
Şehir eşkiyaları

İÇİNDEKİLER

Nişanlısının gözü önünde tecavüz ettiler! İzmir Buca'daki bir inşaat firmasında sekreter olarak çalışan S.M. nişanlısı T.F. ile iş çıkışında buluştu. Otomobille gezmeye çıkan çift, bir ormanlık alanın girişinde aracı park edip müzik dinleyerek sohbet etmek istedi. Bu sırada ormanlık alanda alkol alan M.B., A.Y. ve A.H. aracın yanına gelip silah zoruyla T.F'nin ellerini bağladı. Ardından da nişanlısının gözleri önünde genç kıza defalarca tecavüz etti. Çiftin paralarını, ziynet eşyalarını ve telefonlarını da alan saldırganlar kaçtı. Hemen polise giden çift, başlarından geçenleri anlattı. Emniyet güçleri, yol güzergahındaki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Bu arada Konak'taki bit pazarında elindeki cep telefonunu satmaya çalışan M.B'nin hareketlerinden şüphelenen huzur timi, telefonun şifresini açamayan zanlıyı yakaladı. Üzerinde olayda kullandığı ruhsatsız tabanca da bulunan zanlı gözaltına alındı.

GASP, TECAVÜZÜ AYDINLATTI
Telefonun numarasından sahibi B.D'ye ulaşan polis, bu genç kızın da aynı bölgede sevgilisiyle otomobilin içinde otururken 3 kişinin gaspına uğradığını, öğrendi. Tecavüze uğramayan genç kız ve sevgilisi zanlıyı teşhis etti. Bunun üzerine zanlı tecavüze uğrayan sekreter ve nişanlısına da gösterildi. Nişanlı çiftin de teşhis ettiği zanlı sorguya alınınca her şeyi itiraf etti. Uyuşturucu, gasp, yağma ve yaralama gibi birçok suçtan kaydı bulunan M.B. ve A.Y. ile suç kaydı olmayan A.H. tutuklandı. Ayakta zon durabilen S.M., "Özgecan Aslan'ın başına gelenleri gördüğümde kanım donmuştu. Onun başına gelen benim de başıma geldi. Ancak beni öldürmediler" dedi.

Fatih ŞENDİL