Balkonda tecavüz

Üniversite öğrencisi genç kız, nişanlısıyla birlikte misafirliğe gitti. Burada tanıştığı Ürdünlü Nur Rahman Aliosman'ın çirkin emellerine alet oldu. Evin balkonunda tecavüze uğrayan kızın yardım çığlıkları ise geç duyuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2015 Güncelleme 18 Mart 2015, 00:00
Balkonda tecavüz

İÇİNDEKİLER

Akıllara durgunluk veren olan 10 Mart'ta Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde yaşandı. Akdeniz Üniversitesi öğrencisi 24 yaşındaki A.T., nişanlısı U.H. ile birlikte arkadaşları Koray E.'nin bir site içeresindeki evine gitti. Daha sonra daireye, aynı sitede oturan Ürdünlü Nur Rahman Aliosman da geldi. Grup, birlikte alkol almaya başladı. U.H., ilerleyen saatlerdi sızıp kaldı. Genç kız, Aliosman ve Koray E. alkol içmeye devam etti. Sabah saatlerinde ise aldığı alkolün etkisiyle kendinden geçen Nur Rahman Aliosman, soyunmaya başladı. A.T.'yi zorla evin balkonuna çıkarıp tecavüz etti. Talihsiz kızın çığlıklarını duyan ev sahibi Koray E., Aliosman'a müdahale etti. Olaya tanık olan komşusu da durumu polise bildirdi.

EVİ HAVAYA UÇURACAKTI

Elbiselerini giymeden kaçan Nur Rahman Aliosman kendi evine gitti. Polis, saldırganın peşine düştü. Eline aldığı piknik tüpüyle evi uçurmakla tehdit eden tecavüzcü, annesi tafından ikna edilerek gözaltına alındı. Sinir krizleri geçiren üniversiteli kız ise hastaneye kaldırıldı. Aşırı alkollü olduğu anlaşılan Ürdünlü tutuklandı. Ruh halinin bozulduğu belirtilen A.T.'nin psikolojik destek aldığı belirtildi.