Olağan şüpheli Zek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2015 Güncelleme 22 Şubat 2015, 01:58
Olağan şüpheli Zek

İÇİNDEKİLER

17-25 Aralık sürecinin koordinatör savcısı Zekeriya Öz'ü Dubai'de ağırlayan işadamı Halil İbrahim Demirhan ve ailesi, Öz'ün yaptığı beleş Dubai tatilini ortaya çıkardıktan sonra üst üste talihsiz olaylar yaşadı. Halil İbrahim Demirhan önce tehdit telefonları alırken işadamının avukat kardeşi Ali Demirhan'ın Nakkaştepe'deki evine hırsız girdi. Bilgisayarları ve eşine ait araba çalındı. Son olayda ise Halil İbrahim Demirhan aracında soyuldu.

KAR MASKELİ DÖRT KİŞİ
Demirhan önceki gün şoförüyle birlikte TEM Otoyolu Esenler Mevkisi'nde araçlarının saldırıya uğradı. Kar maskeli 4 kişi, kendilerine engel olmak isteyen şoför Mehmet Eken'i (28) silahla ağır yaraladı. Demirhan'ın aracında bulunan 540 bin doları (1,5 milyon lira) çalıp, kaçtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, saldırı ile Zekeriya Öz'ün arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırmaya başladı. Olaylarla ilgili olarak Ali Demirhan "40 yıldır hiçbir hırsızlık, gasp olayıyla karşılaşmadık. Ancak son bir yılda bunlar oldu. Tesadüf olamaz. Çok profesyonel bir iş. Anlaşılıyor ki tüm bunlar bir merkezden koordineli olarak yürütülüyor. Anlaşılıyor ki birilerini rahatsız etmişiz" diye konuştu.

BUNLAR BİR TESADÜF OLAMAZ
Halil İbrahim Demirhan ise "Birilerini rahatsız etmişiz. Biz bu olayın peşini bırakmayacağız. 17 Aralık'tan önce hayatımızda evimize hırsız girmedi, gasp edilmedik. Ancak ne hikmetse bu süreçten sonra bunlar başımıza geldi" diye konuştu.

Erhan ÖZTÜRK