Bebek panikte

Sosyetenin uğrak yeri olan Bebek'te kar maskeli soyguncu paniği yaşanıyor! Daha önce de işadamı Özer Öztarhan'ın evini soyan hırsızlar her yerde aranıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Şubat 2015 Güncelleme 16 Şubat 2015, 01:47
Bebek panikte

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un en gözde yerlerinden biri olan Bebek'te kar maskeli soyguncular adeta terör estirmeye başladı. Sosyete, büyük panik yaşadı. Bebek'te önceki gün bir apartman önüne lüks bir otomobil ile gelen hırsızlar, binanın 3.katındaki Kendo (kılıç kullanma sanatı) hocası İmren İpek'e ait daireye girdi. Soyguncular, kimsenin olmadığı evde içerisinde yaklaşık 100 bin TL değerinde altın ve saatlerin bulunduğu öğrenilen kasayı alarak, binanın 3. katından aşağı indirdi. Bu sırada apartman görevlisinin durumu fark etmesi üzerine maskeli 5 kişi, kasayı hemen araca yükledi. Otomobille hızla uzaklaşan soyguncular, kaçarken sokak içerisinde bulunan bazı araçlara da çarparak maddi zarar verdi.

İZLERİNE RASTLANMADI!
Polis ekipleri, dairede ve bina içerisinde incelemelerde bulundu. Ancak şu ana kadar, Bebek'te korku salan hırsızların izlerine henüz rastlanılamadığı öğrenildi. Daha önce de tanınmış işadamı Özer Öztarhan'ın evine giren kar maskeli hırsızlar evde buldukları para ve ziynet eşyalarını alarak kaçmaya başlamışlardı. Ancak hırsızlar kaçarken, kapıda yemekten dönen Öztarhan çiftiyle karşılaşılaşmıştı. Çifte silah doğrultan soyguncular , "Size zarar vermeyeceğiz, sesinizi çıkarmayın" diyerek, sırra kadem basmıştı..

MEVLÜT YÜKSEL