Fanteziye gitti tecavüze uğradı

İnternette tanıştığı adamın evine fantezi yaşamak için giden ve soyunarak duşa giren kadın, 'tecavüze uğradım' diye şikayetçi oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Şubat 2015 Güncelleme 15 Şubat 2015, 00:29
Fanteziye gitti tecavüze uğradı

İÇİNDEKİLER

Antalya'da ilginç bir dava görülmeye başlandı. Davanın sanığı Tanzer A. (35) duruşmaya katılmadı. Şikayetçi Mukaddes P. (33) bir süre önce eşinden boşandığını, evlenmek için internetteki arkadaşlık sitelerine girdiğini anlattı. Mukaddes P., "İnternetten tanıştığım birini evime davet ettim. Ama gelince hayal kırıklığına uğradım ve kapıdan geri çevirdim" dedi.

ÜÇGEN VÜCUTLU

Yine internet sitesinde boşandığı eşine benzeyen bir kişinin fotoğrafını gördüğünü anlatan Mukaddes P., "Fotoğrafta üçgen vücutlu, uzun boylu biri vardı. Üstelik boşandığım eşimi de andırıyordu. O kişi, doktor olduğunu söyledi. Beni evine davet etti. Evine gittiğimde kapısının açık olacağını söyledi. Fantezi yaşamak için 'Sen geldiğinde banyoda olacağım' dedi. 'Ben banyodayken sen geleceksin. Seni duşun altında çırılçıplak bekleyeceğim. Sen de soyunup yanıma geleceksin' dedi. Verdiği adrese gittim. Kapı açıktı. İçeri girdim, soyunup banyoya girdim" diye konuştu.Ancak duşa yaklaşınca karşına çıkan kişinin evden kovduğu Tanzer A. olduğunu ve bu kişinin kendisine tecavüz ettiğini söyledi.