Emir cümlesi

Şişli'deki krize bu kez video kaydı eklendi. Söz konusu görüntülere göre Emir Sarıgül, Belediye Meclis Toplantısı'nda Başkan Hayri İnönü'ye küfür etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 01:45
Emir cümlesi

İÇİNDEKİLER

CHP'li Şişli Belediyesi'nde sular durulmadı. Belediye Başkanı Hayri İnönü ile eşi Nazlı İnönü, Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini açıkladı. Soruşturma başlatıldı. Ancak dosya hakkında takipsiz kararı verildi. Şişli'de tam sular durulmuş derken dün yeni bir bomba patladı. İnternette paylaşılan bir video kısa sürede sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi. İddiaya göre söz konusu video, Şişli Belediye Meclisi'nin Şubat ayı toplantısında çekildi. Toplantıya önce Belediye Başkanı Hayri İnönü geldi. Sonradan salona gelen Emir Sarıgül bu sırada İnönü'ye küfür etti.



'BASİT KİŞİLERİN BASİTLİĞİ'

İşte bu video gündemi sarsarken Hayri İnönü ise ilginç açıklamalarda bulundu. Başkan İnönü, "O video doğru. Bana her ay belediye meclis toplantısında küfrediyor. İki-üç kere oldu böyle. Basit kişilerin basitliği olarak gördüğüm için aldırmıyorum." Bu arada İnönü daha önce de Emir Sarıgül'ün kendisine küfür ettiğini söylemişti.

İnönü ailesinin iddiaları üzerine Mustafa Sarıgül hakkında soruşturma başlatılmıştı. Ancak o dosya hakkında takipsizlik kararı verildi.

Hayri İnönü ile eski yardımcısı Emir Sarıgül, büyük kavgadan sonra ilk olarak 6 Ocak'taki meclis toplantısında bir araya gelmişti. İki isim toplantı boyunca yüzyüze gelmemeye özen göstermişti.