Boğaz'da ölüm

Moğolistanlı aşıklar 14 Şubat'ı İstanbul'da kutlamak istedi. Ancak kaldıkları lüks otelin bahçesinde yürüyen 2 sevgili denize düşüp can verdi. Birinin bakan, diğerinin milletvekili çocuğu olması, akıllara "suikast" intimalini de getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Şubat 2015 Güncelleme 13 Şubat 2015, 01:43
Boğaz’da ölüm

İÇİNDEKİLER

İnanılmaz kaza İstanbul Beşiktaş'ta yaşandı. İsviçre'de okuyan Moğolistanlı Sereter Bat Erdene (23) ile kız arkadaşı Serengerel Dorlıg Jav (22), 7 Şubat'ta İstanbul'a gelerek Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otele yerleşti. En büyük hayalleri Sevgililer Günü'nde Boğaz manzarasında romantik bir gün geçirmekti ama olmadı. İkili önceki gece Ulus'ta bulunan bir gece kulübünde sabaha kadar eğlenerek alkol aldı. Sevgililer dün saat 00.35'te ise kaldıkları otelin bahçesinde yürüyüşe çıktı. Sereter Bat-Erdene, denize yaklaştı ve aniden dengesini kaybederek suya düştü. Sevgilisinin çırpındığını gören Sarangerel Dorligjav, ona elini uzattı ancak karaya çekemedi. Kendisi de suya düştü. Otel görevlileri olay yerine koştu. Ancak İstanbul Boğazı'nda fırtına vardı. Kurtarılmayı bekleyen çift, dev dalgalar arasında kaybolup gitti.

BOMBA ETKİSİ YARATTI ...
Sevgililerin hayatını kaybetmesi Moğolistan'da bomba etkisi yarattı. Genç kızın babasının, Moğolistan'da bakan, delikanlının babasının da vekil olduğu ortaya çıktı. Olay akıllara "suikast" ihtimalini getirdi. Öte yandan polis, görgü tanıklarını dinledi ve kamera görüntülerini incelemeye aldı. Cesetlerin, Moğolistan İstanbul Başkonsolosluğu yetkililerinin gözetiminde Moğolistan'a gönderileceği belirtildi.

Mustafa KAYA-Emir SOMER