Katil balık

İstanbul'da yaşlı kadın, 'mide hastalığıma şifa olsun' diyerek 16 cm'lik canlı istavriti yutmak istedi. Ancak balık nefes borusuna takılınca, hastaneye kaldırıldı. 2 hafta sonra ise hayatını kaybetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2015 Güncelleme 10 Şubat 2015, 00:00
Katil balık

İÇİNDEKİLER

Şifaolsun diye yedi, canından oldu. İstanbul Eminönü'nde 29 Ocak gün gelini ile birlikte gezintiye çıkan 66 yaşındaki kadın, sahilde balık tutan bir vatandaşın kovasından aldığı canlı istavriti "mide hastalığıma şifa olsun" diyerek ağzına attı.

DAHA ÖNCE DE YUTMUŞ

Ancak balık nefes borusuna takıldı. Çok geçmeden nefessiz kalıp yere yığılan kadını, yanındaki gelini hastaneye kaldırdı. Talihsiz kadına müdahale edildi. Daha önce de küçük alabalıkları canlı yuttuğu öğrenilen kadının, nefes alamadığı için vücut fonksiyonları durdu. Doktorlar, bir bölümü gözle görünen balığı kadının boğazından çıkardı. Ardından kadının yeniden nefes alması sağlandı. Yaşlı kadının nefes borusunu tıkayan istavrit balığının boyunun 16 cm eninin de 3.5 cm olduğu görüldü. Doktorların ölümün kayısından aldıkları kadın, yoğun bakım ünitesine bağlandı. Ancak balık yutan kadından kötü haber geldi. 2 haftadır yaşam mücadelesi veren yaşlı kadın hayata gözlerini yumdu.