Aşk ajanı

Feryal-Kemal Gülman çiftinin 2 yıldır süren boşanma davasında ilginç bir gelişme yaşandı. Babasının servetini korumak isteyen Lemi Gülman, çareyi eski MİT ajanı Yavuz Ataç'la anlaşmakta buldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2015 Güncelleme 04 Şubat 2015, 01:52
Aşk ajanı

İÇİNDEKİLER

Sosyetik çift Gülmanlar'ın boşanma davası iyice yılan hikayesine döndü. İddialara göre; 83 yaşındaki Kemal Gülman, kendisinden 60 yaş küçük sevgilisi Tuluğ Bolverdi ile aşk yaşamaya başlayınca eşi Feryal Gülman soluğu mahkemede aldı. Ancak ortadaki servet davanın seyrini değiştirdi. Örnek evliliklerini bir basın açıklamasıyla bitiren Feryal Gülman, aylık 200 bin TL nafaka ile 200 milyon TL tazminat talep etti. Gülman, Tuluğ Bolverdi ile adı aşk dedikodularına karıştığı için, zina yoluyla boşanma davası açarak eşinin servetinin 4'te 3'ünü almak istedi. Dava sürerken Kemal Gülman'ın sevgilisi olduğu öne sürülen Tuluğ Bolverdi'nin babası Erdal Bolverdi'nin de para istediği ortaya çıkmıştı. Kemal Gülman, baba-kızın kendisinden para sızdırmaya çalıştığını belirterek suç duyurusunda bulundu.

VİLLA İSTEDİ

Türkiye'nin konuştuğu gelişmeler sürerken, ortaya yeni bir iddia atıldı. Buna göre, Tuluğ Bolverdi'nin babası Erdal Bolverdi, "Kemal Gülman lehine ilişkisi yoktur" diye ifade vermesi karşılığında Kemal Gülman'dan Boğaz'da villa istedi. Şaşkına dönen Lemi Gülman da boş durmadı; servetin elinden alınıp alınmadığının ortaya çıkarılması için, ünlü emekli MİT'çi Yavuz Ataç'a gitti. Oğul Gülman, Yavuz Ataç'a tüm gelişmeleri anlatarak araştırması için yardım istedi.

YAVUZ ATAÇ İZ PEŞİNDE
Lemi Gülman'ın kendisine gelmesinden sonra Yavuz Ataç, ilk olarak Kemal Gülman ile ilgili aşk iddialarının odağındaki isim Tuluğ Bolverdi ve babasını araştırmaya başladı. Şimdi, Kemal Gülman ve oğlu Lemi Gülman, ünlü eski MİT mensubu Ataç'ın yaptığı araştırmalardan gelecek bilgileri heyecanla ve merakla bekliyor.

KADINLARA KARŞI ÖNLEM

BABASININ servetini hem Feryal Gülman'dan hem de Tuluğ Bolverdi'den korumak isteyen Lemi Gülman'ın eki MİT ajanı Yavuz Ataç'la sık sık görüşüp, bilgi alışverişinde bulunduğu belirtildi. Baba-kız Bolverdiler'in önce 1.5 milyon lira para, ardından da Boğaz'da lüks bir villa talep etmeleri üzerine Lemi Gülman'ın, Yavuz Ataç'a başvurduğu ifade edildi.

MEVLÜT YÜKSEL