Bebeğini banka bırakıp kaçtı

17 yaşındaki E.G. hamile kaldı. Sancıları artan genç kız hastanede doğum yaptı. Anne daha sonra bebeğini banka bırakıp sırra kadem bastı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2015 Güncelleme 01 Şubat 2015, 00:00
Bebeğini banka bırakıp kaçtı

İÇİNDEKİLER

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 17 yaşındaki E.G., doğum sancılarının artmasıyla önceki gece hastaneye gitti. E.G., bir kız bebek doğurdu. Genç anne sabah saatlerinde bebeğiyle birlikte hastanenin morg kapısından çıktı. Bebeğini hastaneye 50 metre uzaklıktaki bir banka bırakan E.G., hastane polisi tarafından görüldüğü sırada kaçmaya başladı. Ekipler, bebeği acil servise getirdii. Emniyet güçleri E.G.'nin peşine düştü.

KAYIP BAŞVURUSU YAPILMIŞ
Bebeğini banka bırakan E.G.'nin, Milas'ta yaşayan ailesi tarafından da arandığı ve ailenin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. E.G.'nin daha önce bir kız yetiştirme yurdunda 2 sene kaldığı, sık sık kaçması nedeniyle şehir dışına gittiği ve başka bir yurtta kaldığı öne sürüldü Fethiye Devlet Hastanesi doğum servisi önündeki vatandaşlar, "Bu kış gününde bir bebek bırakılıp kaçılır mı? Bu vicdansızlıktan başka bir şey değil. Böyle bir anne olamaz. Bizim çocuğumuz var, bunu da versinler, bakarız. Kimi insanın yıllardır çocuğu olmuyor, evlat hasreti çekiyor. Bu kış gününde böyle vicdansızlık içimizi sızlatıyor. Hastane karşısında banka bırakmışlar" dedi.