Ölüm makinesi

Doğmamış yeğenini ve kayınpederini öldüren, eşi ile kayınbiraderini sakat bırakan Hüseyin Türkmen, son olarak bir askerimizi şehit etti. Ölüm makinesi dağa kaçtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2015 Güncelleme 30 Ocak 2015, 00:00
Ölüm makinesi

İÇİNDEKİLER

AYDIN'ın Efeler ilçesine bağlı Eğrikavak Köyü'nde 2 yıl önce eşi Ümmühan'ın boşanma kararı almasına kızıp kayınpederini öldüren, eşini ve kayınbiraderini bacaklarından vurup sakat bırakan Hüseyin Türkmen (39), önceki gün yine ortaya çıktı. Dağlarda gizlenen Türkmen, kendisini yakalamaya gelen astsubay üstçavuş Emrah Ünalan'ı şehit etti. Türkmen'in yıllar önce hamile ablasına tekme atıp 5 aylık çocuğunu öldürdüğü, cezaevine girip şartlı tahliye ile serbest kaldığı, canlı bomba gibi ortalıkta dolaştığı belirlendi.

DAĞDAKİ İNİNDE SAKLANDI
Dağları iyi bildiği için kaçmayı başaran Hüseyin Türkmen'i yakalamak için geniş çaplı operasyon başlatılırken; 34 yaşındaki şehit astsubay Emrah Ünalan'ın cenazesinde gözyaşı sel oldu. Şehit astsubay için düzenlenen törende anne Safiye Ünalan, eşi Gül Ünalan ve 10 yaşındaki kızı Eda sinir krizleri geçirdi. Anne Ünalan bayılırken, Gül Ünalan'ın, "Beni bırakamazsın, ne olur gitme. Ben de öldüm. 2 şehidimiz var. Sana kıyanı Allah kahretsin" feryatları yürekleri dağladı. Şehidin cenazesi memleketi Çorum'a gönderildi.

İhsan KARATAŞ-Kazım YÖRÜKCE