Kartala pençe!

Fikret Orman, gece kulübüne gitti. Sahneye çıkan Kibariye 'Gurur duyduk' diye selam verdi. Aynı mekanda eğlenen işadamı Akın Büyükoğlu sie çıldırdı. 'Burada ben de varım' diyerek Beşiktaş'ın başkanını darp etmeye kalktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ocak 2015 Güncelleme 21 Ocak 2015, 02:11
Kartala pençe!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın eğlencesi kötü bitti. Orman, önceki gece barıştığı eski eşi Sedef Hanım ile Kuruçeşme'deki bir mekanda sahne alan Kibariye'yi dinlemeye gitti. Sahneye yakın bir locada oturan çifte, spor basınının duayen ismi Şansal Büyüka, Tümer Metin ve Saba Tümer de eşlik etti. Kibariye, "Başkanımız hoşgeldiniz" ve "Başkanımız da aramızda" sözlerini gece boyu tekrarladı. Programını yarım saat uzatan sanatçı, gecenin sonunda, "Başkanım gecemizi onurlandırdınız" diyerek sahneden ayrıldı.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Orman'ın 2 masa ilerisinde oturan işadamı Akın Büyükoğlu ise adeta çıldırdı. "Ben de buradayım. Benim adımı neden söylemiyor" diye bağırdı. Yerinden kalkıp, Orman'ın masasına doğru yürüyünce ortalık karıştı. Büyükoğlu, tehditler savurduğu Orman'ı darp etmeye çalıştı. Şansal Büyüka da olayın tam ortasında kalarak birçok darbe aldı. Olaya korumalar da karışınca kavga iyice büyüdü. Olay yerine giden polis, Orman çifti ile locada bulunan Saba Tümer, Tümer Metin ve Şansal Büyüka'yı mekanın arka kapısından çıkardı. Ekipler, daha sonra kavgaya karışan isimlere kapıda kimlik kontrolü yaptı, şüpheli isimleri gözaltına aldı.

Fikret Orman'a saldıran Akın Büyükoğlu, 2007'de kendisinden ayrılmak isteyen Tuğba Özay'ı tehdit etmişti. Ünlü manken, arkadaşı Cabbar Kibaroğlu'ndan yardım istemişti. Büyükoğlu ile Kibaroğlu'nun buluştuğu Akmerkez'de ise silahlar konuşmuştu!