Sapık Prens zor durumda

Kraliçe II. Elizabeth'in sapık oğlu Prens Andrew, şimdi yandı. 15 yaşındaki kızlarla yaptığı 'seks partisi' görüntülerinin mahkeme sunulduğu ortaya çıktı. Anne ve oğul, ayrı ayrı avukatları çağrıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2015 Güncelleme 11 Ocak 2015, 02:03
Sapık Prens zor durumda

İÇİNDEKİLER

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu Prens Andrew (54), 1999-2002 yılları arasında reşit olmayan Virginia Roberts'la ilişkiye girdiğinin ortaya çıkması, Kraliyet Ailesi'nin başındaki en büyük sıkıntı. Yahudi baronlarıyla olan dostluğu nedeniyle gazetelere müdahale etmeyi başaran Kraliçe II. Elizabeth'in sosyal medyaya karşı çaresiz kalması, skandalın büyümesine neden oldu. Geçtiğimiz hafta İsveç'in ünlü kayak merkezi Verbier'de, eski karısı Sarah Ferguson ve kızı Prenses Eugene ile haftalık 22 bin sterlin olan dağ evinde geçiren Andrew'un tatilde 14 avukatlık bir hukuk ordusuyla görüştüğü ortaya çıktı. Aynı şekilde annesinin de Londra'da avukatlarla bir araya geldiği ve Florida'daki davayla ilgili karşı hamleleri tartıştığı belirtildi.

ÇILGIN PARTİLER!

ABD'li uzmanlar, Virginia'nın henüz 15 yaşındayken Amerikalı işadamı ve bankacı Jeffrey Epstein tarafından, aralarında Prens Andrew'un da bulunduğu bazı erkeklerle cinsel ilişkiye girmeye zorlandığının artık kesin olduğunu söyledi. Bu nedenle Prens Andrew'un Florida'da kendini savunmak zorunda olacağı ve büyük ihtimalle ceza alacağına dikkat çekildi. İngiliz medyası, 'Andrew'un seks partisi düzenleyen arkadaşının susturduğu bazı kızların' Prens Andrew'un yaptığı bazı sapkınlıklarla ilgili çok önemli belgelerin de mahkeme heyetine sunulduğu açıklandı.

SARAH DA KURTARAMADI

Prens Andrew'un eski eşi York Düşesi Sarah Ferguson (55), seks skandalı ile ilgili yaptığı açıklamalar pek gişe yaramadı. Fergie ünvanlı Sarah Ferguson, "Elbette Andy'nin yanındayız. O çok büyük insan. Dünyadaki en iyi adam. Bu iddialar asla gerçek olamaz. Böyle bir durumda kendini savunmak zorunda kalması bile onun için talihsizlik. Andrew'u çok iyi tanıyorum onun bu gibi olaylarla ilgisinin olmasını düşünmek bile büyük yanılgıdır" dedi.