O hain gelecek hesap verecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'daki konuşması, 'O hain gelecek, hesap verecek' sloganlarıyla kesildi. Davutoğlu da net mesaj verdi: Evet, hesap verecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Aralık 2014 Güncelleme 28 Aralık 2014, 02:04
O hain gelecek hesap verecek

İÇİNDEKİLER

Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Konya 5'nci Olağan İl Kongresinde konuşan Başbakan Davutoğlu şu mesajları verdi:

ERBAKAN'A SELAM: Son 1 hafta içinde 4 başkenti ziyaret ettim Ankara kongresini yaptık. Üsküp'ten Edirne'ye geçtim, İstanbul, Konya, başkentler baş eğmezler, baş verirler ama eğmezler. 1980 yılında İsrail, bizim Kudüs'ümüzü kendi baş şehri ilan ettiğinde Konyalılar Eylül 1980'de sokaklara çıktılar 'onurumuzdur kıblemizdir' dediler. 12 Eylül'ü yapanlar bu mitingi bahane ederek bu mitingi ihtilale gerekçe kıldılar. O mitingde bulunan Necmettin Erbakan hocamızı da tüm yiğitleri de selam ediyoruz.

OPERASYON HAİNLERİ: (AK Partililerin Fethullah Gülen'e yönelik 'O hain gelecek hesap verecek' sloganları üzerine) Herkes hesap verecek yükselen Türkiye önünü kesmek isteyen herkes hesap verecek. Milletten almadığı iradeyi kapalı kapılar ardından almaya çalışanlar hesap verecek. (Vur vur inlesin hainler dinlesin sloganı üzerine) Dinlediler, dinleyecekler. Daha MİT Müsteşarına operasyon başlatanlar, MİT tırlarına operasyon yapanlar, dışişlerini dinleyen bu hainler var ya dışarıdan gelen telkinlerle içerideki işbirliği ile AK Parti sendelesin, Türkiye tökezlesin diyenlere karşı millet sahip çıktığını gösterdi.

MİLLET SAHİP ÇIKTI: İstedikleri Türkiye tökezlesin. Millet AK Parti'ye sahip çıktı. Tek tek gelmeyin topunuz birlikte gelin. Bir an milletin emanetini korumak için tereddüt edersek; Allah can emanetini bizden alsın. Kim kimin yanında işbirliği yaparsa yapsın milli irade egemen kılacağız. Haziran seçimlerinde yüzde 80'i aşmaya hazır mısınız? Bu hainlere ders vermeye hazır mısın Konya.

YETER SÖZ MİLLETİN: Yeter söz de karar da sadece milletindir diye haykırmaya var mısınız?

MİLLET CEZALANDIRACAK: Şimdi bir takım pazarlıklar başladı. CHP'li vekil, 'Paralel çete işbirliği ile yaptık' dedi. Bir takım oyunlara gireceğine ne işbirliği yaptılar bunu açıklasınlar. Türkiye'de masum insanı mağdur hale getiren çete ile işbirliği yapanları millet cezalandıracak. Millet oynanan
oyunu görmüştür.

ŞİŞLİ HANEDANLIĞI VE CHP

Şimdi biz böyle bayramlar yaparken CHP'ye bakalım mı? Eski belediye başkanı yeni seçilenin elinden kağıt almış seçimi kazansa bile Sarıgül'ün oğluna istifa edip vereceğini dair. CHP bunu öğrenemeyecek; halk oyu ne demek öğrenemeyecek. İlk ders; Şişli; Şişlililerindir. Bir takım oyunlarla bu değişmez. Sizin oyunuza rağmen belediye başkanı olursa oğluna bırakılacak denildiyse saltanattan ne farkı var. Milli iradeye saygısızlık değil mi? Şişlililer hesap sorması lazım. Neden böyle imza ile irade devredildi.
Kılıçdaroğlu hesap vermesi lazım. Şişliyi yönetemeyen Kılıçdaroğlu, nasıl Türkiye'yi yönetecek. CHP'ye millet iktidar vermez ama dört gün verseler
Türkiye Şişli'ye döner.

HALİT MEŞAL SÜRPRİZİ

Kongrenin sürpriz konuğu ise HAMAS Siyasi Büro Şefi Halid Meşal oldu. AK Partililer, Meşal'i, Türk bayraklarının yanı sıra Filistin, Suriye ve Mısır bayrakları ile karşıladı. Kongrenin divan başkanlığına seçilen Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Halid Meşal'i, "Filistin, bütün dünya haksızlıklara sussa da bir insanlık davasıdır, İslam davasıdır" sözleriyle anons etti. Meşal'in salona girişi sırasında tekbir getiren AK Partililer sık sık, "Kahrolsun İsrail", "HAMAS sana canım feda" ve "Mücahid Meşal" sloganları attı.

Tarık IŞIK