Miss tokat!

Tuğçe Kazaz namaz sayesinde ağrılarından kurtulduğunu söyledi. Sosyal medyada linç edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 25 Aralık 2014, 00:58
Miss tokat!

İÇİNDEKİLER

Paralel yapı ve ekibi, moda dünyasına da el attı. Ünlü manken Tuğçe Kazaz, katıldığı bir televizyon programında namaz kıldığını açıkladı. Hatta bu sayede bel ve boyun ağrılarından kurtulduğunu anlattı. Bu açıklamalar, sosyal paylasım sitesi Twitter'da pusuya yatan kaos lobisini uyandırdı! Önce Kazaz'ın Twitter'dan cep telefonu numarası yayınlandı.

ABD'NİN GÜDÜMÜNDELER

Ardından sosyal medya hesabı hackerlar tarafından ele geçirildi. Ünlü manken, adeta linç edildi. Hakkında edilmedik küfür, yapılmadık hakaret bırakılmadı. Ancak Twitter hesabını geri alan Kazaz, eleştirenlere tokadı indirdi. Tugçe Kazaz, "Cahiliye döneminde gelen Hz. Peygamberimiz (S.A.V) putları kaldırdı ama 21. Yüzyıl'da modernize ettiginiz putlarınızdan sıkılmadınız mı?"deyip şunları söyledi: "Sizi gidi ABD'nin güdümündeki Pensilvanya ile birlesen anti-demokratik laikler. Türkiye'nin paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Bana dünyanın dört bir yanından linç kampanyası başlatan anti-demokratik laikler; siz mahalle baskısının timsalleri gibisiniz. Var olmadıgınız kimlik ezikliklerinizi bir de laiklik adı altında ortaya çıkıp insanları kandırmayın."

ÇIKARCILAR

Kazaz, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştirdi. Türkiye'nin geliştiğini belirten Kazaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere. Zaten onlar da kendini muhatap alıp cevap veriyor. Tek taşlamam gereken sizin şeytanlarınızdır. Ey Kılıçdaroğlu, sen Pensilvanya ile birleşmediysen açıkla. Yok, birleştiysen git kendine Pensilvanya'da çiftlik kur. Ya da dizinin dibinde otur."