Aşk çıkmazı

Üniversiteli aşıklar tel örgüleri aşıp, hemzemin geçide girdi. Trenin altında kalıp can verdi. Gençlerin intihar ettikleri iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2014 Güncelleme 18 Aralık 2014, 00:00
Aşk çıkmazı

İÇİNDEKİLER

Sakarya Üniversitesi öğrencileri 19 yaşındaki Zeynep Kılıç ile 20 yaşındaki Tekin Dündar, ilk görüşte birbirlerinden etkilendi. Daha sonra aşk yaşamaya başladı. Ancak bir engel vardı! Zeynep Kütahyalı, Tekin ise Siirtliydi! Ailelerinin bu ilişkiye karşı oldukları iddia edildi. Fakat sevgililerin ayrılmak gibi bir niyeti yoktu... Önceki gün ise ikili Donatım Mithatpaşa mevkiindeki hemzemin geçide gitti. Tel örgüleri aşıp, raylara girdi. Bu sırada Şaban A.'nın makinistliğini yaptığı yolcu treni üniversite öğrencilerine çarptı. Kazada iki genç feci şekilde can verdi.

YOLA FIRLADILAR
Polis, makinistin 'aniden yola fırladılar' demesi üzerine intihar şüphesinin yüksek olduğunu ifade etti. Gençlerin 'imkansız aşk' kurbanı oldukları ileri sürüldü. Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Muzaffer Elmas yayınladığı başsağlığı mesajında, "Hayatlarını kaybeden öğrencilerimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır dileriz"dedi.

Hüseyin CUMALI