Dayı muhalefet

CHP'nin okları yerinden fırladı. Ağaç kesen Vefa, darbeci Sarıgül derken partide bu kez de "Beköroğlu" krizi patladı. Mehmet Bekaroğlu, yeğeninin yattaki sahte nikahına katıldı. Bilezik takıp alkış çaldı. Ancak TAKVİM gerçeğini yazınca muhalefet kılıfına sığındı: Bu bir karakter katliamı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2014 Güncelleme 10 Aralık 2014, 01:59
Dayı muhalefet

İÇİNDEKİLER

Ana muhalefet partisi, ara muhalefete indi! Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Atatürk'ün ektiği çınarları kestirdi. Baba Mustafa Sarıgül, oğlu Emir'le birlikte Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün ipini çekti. Ve "Dev Çınar Yeni Filiz Doksan Yıldır Beraberiz" sloganıyla yola çıkan CHP'nin bu önlenemez krizlerine bir yenisi daha eklendi! Son isim ise "nikah yalanı"na inanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu'nun ta kendisiydi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "kadın kotasından" genel başkan yardımcısı seçtirdiği Bekaroğlu, kerametsiz bir nikahla gündeme geldi.

SOSYAL SAVUNMA

Bekaroğlu, geçtiğimiz günlerde yeğeni E.O.'nun İstanbul Boğazı'nda bir yatta düzenlenen nikah törenine katıldı. Ancak gelin E.O. ile "müstakbel" eşinin sahte evraklarla nikah yaptığı anlaşıldı. Bunun üzerine yalancı gelin ve damat, "evrakta sahtecilikten gözaltına alınıp" sorgulandı. İşte TAKVİM bunu haber yapınca da Bekaroğlu olayı karaktere taşıdı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabı üzerinden sahte nikahı açıkladı.



140 KARAKTERLİK İFADE

Olayı açıklamak isterken de ana muhalefet partisinin bir vekili olduğunu hatırladı. Muhalefet yapmaya başladı. 140 karakterlik mesajın yazılabildiği Twitter hebasından şu komik mesajları yazdı:"Medyada yeğenimin düğününde sahtekarlık yapıldığı haberi çıktı. Haberden sonra Üsküdar Emniyet Müdürlüğü'ne gittim. Müdür damadın belediyeye sahte evrak verdiğini o nedenle karakola götürülüp ifadesinin alındığını ve serbest bırakıldığını söyledi. Evrakta sahtekarlıktan dava açılabilirmiş. Ben ise sadece yeğenimin düğününe gittim. Hiçbir şeyden haberim yok. Bu bir karakter katliamı örneğidir. McCarthy döneminden sonra bu kadar yaygın bir şekilde bu dönem Türkiye'de karakter katliamı uygulanıyor. Karakter katliamı operasyonuna muhalif olan herkes maruz kalabilir..."